Rapid

Mirel Rădoi, „sechestrat” cu un rapidist în taxi! Întâmplarea fabuloasă povestită de fostul selecționer: „A ezitat dacă să mă ia în maşină!”

Mirel Rădoi (40 de ani) este liber de contract după ce, la finalul preliminariilor Campionatului Mondial 2022, a decis să părăsească postul de selecționer al naționalei României.

Mirel Rădoi, „sechestrat” cu un rapidist în taxi

Fostul selecționer a povestit cum, în urma unei deplasări efectuate cu echipa națională, a întâlni un taximetrist, suporteri al Rapidului, care, inițial, nu a vrut să-l transporte.

Într-un final, șoferul l-a acceptat în mașină pe Rădoi, însă numai cu o condiție: „O să asculţi până acasă numai imnul Rapidului”.

Tododată, Rădoi a rememorate și momente mai puțin haioase petrecute cu suporteii giuleșteni. Acesta susține că, în perioada în care era selecționerul naționalei de tineret, ultrașii Rapidului l-au înjurat și au aruncat cu petarde după el.

„Am venit de la aeroport şi băiatul era rapidist, şi a ezitat dacă să mă ia în maşină. Mi-a zis: Vezi că o să asculţi până acasă numai imnul Rapidului.

Zic: N-am nicio problemă, acum, după ce am fost la echipa naţională, nu am nicio problemă!

În momentul de faţă ne arată că foştii fotbalişti pot să fie şi în alte funcţii decât antrenori.

Şi asta îmi arată că Daniel Niculae, Vasile Maftei, care sunt acolo şi au putere de decizie, arată că o echipă nou-promovată poate să fie în primul an de Liga 1 direct în play-off.

Orice alte lucruri le-am avut cu ei ca şi jucător am păţit-o antrenor la naţionala de tineret.

Am fost, jucau meci amical şi m-au înjurat, au aruncat cu pietre în maşină, au aruncat petarde după mine, m-au înjurat.

Pentru Rapid, indiferent de cine va fi antrenor, jucător, e clar că pentru Rapid, când vorbeşti de echipa Rapid, te identifici cu suporterii”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Până în prezent, Mirel Rădoi a antrenat o singură echipă de club, pe FCSB.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.