LPF a luat decizia finală! La ce oră vor fi programate meciurile pentru a avea acces spectatorii pe stadioane: „Am vorbit cu televiziunile!”

Galerie Rapid - Voluntari

Potrivit prevederilor impuse de autorități, din cauza numărul ridicat de infectări cu COVID-19, din țara noastră, accesul spectatorilor la evenimentele sportive se poate realiza doar în intervalul orar 5:00 – 21:00.

Astfel că partidele Farul Constanța – Rapid și FCSB – UTA Arad se vor disputa fără spectatori în tribune, ambele fiind programate să înceapă la ora 21:30.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

La ce oră vor fi programate meciurile pentru a avea acces spectatorii pe stadioane

Contactat de FANATIK, Justin Ștefan a anunțat că, începând cu etapa viitoare, meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi programate să înceapă cel mai târziu la ora 20:30, astfel încât spectatorii să aibă acces pe stadioane.

„A fost o discuție astăzi și orele rămân cele stabilite inițial, urmând ca, din etapa viitoare, meciurile să fie programate cel mai târziu de la ora 20:30.

A fost o discuție să fie luate toate meciurile la pachet. Dacă se puteau trage toate meciurile înainte de ora 21:00, făceam lucrul acesta. Dacă se puteau trage doar unele meciuri înainte de ora 21:00… am evitat să luăm o astfel de decizie tocmai pentru a nu-i prejudicia pe cei care ar fi jucat după ora 21:00, respectiv pe Farul și pe FCSB.

FCSB, încă de ieri, a anunțat că joacă fără spectatori și că returnează banii. Dar era discuția cu Farul. Deci, dacă puteam să o tragem pe Clinceni, dar nu puteam să o tragem pe Farul, atunci i-am fi neîndreptățit pe cei de la Farul.

Dacă nu am putut să-i tragem pe toți, atunci au rămas programările inițiale. Am vorbit cu televiziunile, de etapa viitoare toate meciurile vor fi programate cel mai târziu la 20:30, ca să se plieze pe ceea ce au spus reprezentanții autorităților”, a declarat Justin Ștefan pentru FANATIK.

CITEȘTE ȘI  Gaz Metan e „bomba biologică” a Ligii 1: 14 cazuri de COVID-19 la întoarcerea din Antalya! Rapid, UTA și Chindia au fost în același avion cu medieșenii

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.