VOLEI | Rapid a revenit senzațional în meciul cu Voluntari

CS Rapid volei feminin final

La Sala Polivalentă Rapid, în Divizia A1 la volei feminin, rapid a avut o revenire senzațională în această seară, trecând de CSO Voluntari cu scorul de 3-2 (22-25, 18-25, 25-23, 25-22, 15-10). Căprioarele lui Mihai Duță, Marius Măcicășan și Iulian Pîslaru au avut o revenire uluitoare, după ce au fost conduse cu 2-0 la seturi. Vedeta meciului a fost, de departe, Denisa Drîmboi, care a dominat literalmente zonele laterale, 2 și 4, terminând cu o linie statistică de 23 de puncte, dintre care și doi ași. Toată echipa s-a mobilizat la maximum și, când aproape nimeni nu mai credea, rezultatul a fost întors în favoarea rapidistelor.

Evoluție excelentă pentru CS Rapid

De remarcat și evoluția Iunei Zadorojnai, care a punctat inclusiv din linia a doua, dar și a ridicătorului Ramona Postea, care a punctat inclusiv cu blocajul. Întreaga echipă merită remarcată: Alexandra Sobo, Denisa Drîmboi, Mara Bratu, Alexandra Spînoche, Lorena Ilinca, Silvia Coman, Andra Cojocaru, Olesia Ivanova, Marjorie Correea, Irina Radu, Ramona Postea, Iuna Zadorojnai și Adriana Alexandru. Schemele tactice utilizate la antrenamente au condus la încasarea multor puncte, iar transferurile de peste hotare încep să se rodeze în sextet și să joace ceea ce trebuie.
Formația rapidistă are 5 puncte după primele două etape, iar acum se pregătește de meciul din Cupa României, pe teren propriu, miercuri 20 octombrie ora 14.00, cu ACS Cristina Pârv Turda.
Sursa: Facebook Club Sportiv Rapid
CITEȘTE ȘI  Azi joacã Rapidul! Ce meciuri putem vedea la tv în weekend din baschetul românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.