Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae a vorbit înainte de CS Mioveni – Rapid din Cupa României

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a oferit declarații interesante înainte de CS Mioveni – Rapid, primul meci din Cupa României pentru vișinii în acest sezon. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru partida Rapidului!

„Nu sunt îngrijorat, venim după trei meciuri fără victorie, dar după meciuri cu multe lucruri bune. Cu UTA am făcut o primă repriză bună, cu Gaz Metan am făcut cel mai bun meci din acest sezon, dar ne-au lipsit golurile. În această seară mai mulți jucători care au jucat mai puțin primesc mai multe șanse. Sper să nu dezamăgească și să câștigăm în această seară. Rapid este o specialistă a Cupei, avem 13 trofee. Am câștigat trofeul chiar și din ligile inferioare. Sperăm să începem cu o victorie în această seară drumul spre Cupele Europene.”

Daniel Niculae l-a reconfirmat pe Mihai Iosif

„Am tot jucat cu Mioveni peste tot. Sperăm ca rezultatul din această seară să fie identic cu cel din campionat. Nicio partidă nu seamănă cu alta, au apărut jucători noi în ambele formații. Mihai Iosif a lipsit Rapidului, sperăm să fie un plus în această seară. Mihai Iosif este antrenorul Rapidului și va fi în continuare antrenorul Rapidului! Nu mi-e teamă de suspendarea stadionului, pentru că nu au fost evenimente foarte grave. Vom continua să aducem în continuare mulți suporteri pe stadion. Ar fi păcat ca suporterii în general să fie privați de un meci al Rapidului”, a declarat Daniel Niculae înainte de CS Mioveni – Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.