Daniel NiculaeRapid

Rapid – fcsb | Daniel Niculae anunță victoria: „Vor fi 30.000 rapidiști!”

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a anunțat că la derby-ul cu fcsb vor fi prezenți cel puțin 35.000 de spectatori pe Arena Națională. Daniel Niculae spune că fcsb va pleca cu prima șansă în derby-ul cu Rapid, însă anunță că Mihai Iosif și băieții săi vor da totul pentru a câștiga:

„La mine au fost emoții la fiecare meci de Liga 2 și Liga 1. În tribună nu mai depinzi de tine, e greu să te mai asculte cineva (râde), sunt alte sentimente. E un meci foarte important pentru noi, dar la fel au fost și celelalte. Nu se aștepta nimeni să avem un start atât de bun, dar încă suntem la început. Echipa crește de la meci la meci, încet începem să dezvoltăm anumite automatisme, dar încă suntem departe. Practic avem o echipă nouă, cu mulți jucători noi, cu mulți tineri de perspectivă, iar greul acum începe. Este clar că nu pornim cu prima șansă, suntem o echipă în formare.”

Daniel Niculae, mesaj războinic înainte de Rapid – fcsb

„Nimeni de la Rapid nu va accepta vreodată o înfrângere cu steaua sau Dinamo, noi vom intra pe gazon să câștigăm și sper să ne bucurăm la final alături de suporterii noștri. Noi vom aborda meciul la victorie, cum am făcut-o și în Liga 4, cu steaua. Până acum jumătate de oră s-au vândut 10.500 de bilete și mai avem încă 3.000 de abonamente.”

„Eu spun că vom juca cu casa închisă, dar minim vor fi 35.000. Celor de la fcsb le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă, și au 8.000 de bilete rezervate. Cred că am fi avut mai mulți suporteri și dacă eram oaspeți. Rapidiștii vor domina stadionul, vor fi peste 30.000 de rapidiști la meciul de duminică”, a spus Daniel Niculae, în direct la Fotbal Club.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Sunt din Suceava, voi veni cu cei trei băieți la meci am platit 200 de Ron pentru 4 bilete, dar se merită. Știu că FCSB are prima șansă, însă nu trebuie cedat ușor acest meci.

  2. Ii batem clar, din 2 meciuri cel intre suporteri il castigam sigur!
    Mai ramane doar sa-l castigam si pe cel de pe teren si sa umilim spurcaciunea far’de nume!

    Daca-i batem, indraznesc sa spun ca avem peste 50% sanse de play off!
    Si ne vom intalni cu spurcaciunea de 4 ori sezonul asta, daca se califica si ea! :))

  3. SUNT RAPIDIST DIN TATA IN FIU. TATAL MEU A FOST LA PRIMUL MECI IN GIULESTI IN ZIUA DE 12.09.1939, LA VARSTA DE 13 ANI. JUCA RAPID CU VENUS. LA PAUZA 3 – 1 PENTRU VENUS, IAR LA FINAL 4 – 3 PENTRU RAPID. DIN ACEL MOMENT SI PANA A PUS MAINILE PE PIEPT A MERS PEMANENT LA MECIURILE RAPIDULUI. IN 1965 M-A LUAT SI PE MINE PE GIULESTI SI DE ATUNCI I-AM FOST ALATURI LA TOATE MECIURILE. LA RANDUL MEU AM DUS TRADITIA MAI DEPARTE SI DIN ANUL 1998 AM FACUT ACELASI LUCRU CU BAIATUL SI FATA MEA ( CARE SUNT GEMENI) DUCANDU-I PE STADION DE LA 2 ANI SI 8 LUNI. DUMINICA VOM FI PREZENTI TOTI TREI, PENTRU A SUSTINE ECHIPA NOASTRA DRAGA IN MECI – UL CU SPURCACIUNILE CLONE F.C.S.B – ISTE. FACETI SI DVS . LA FEL. VA MULTUMESTE UN MARE FAN DIN GIURGIU. FORTZA RAPID!. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.