Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

EXCLUSIV | Mirel Rădoi mută Rapidul la echipa națională

Felul în care defensiva Rapidului s-a mișcat în acest început de sezon, l-a făcut pe selecționerul Mirel Rădoi să se frece la ochi și să își dea seama că are de unde lua oameni la națională. Cu alte cuvinte, conform informațiilor 1923.ro, cea mai mare surpriză pe care Rădoi o pregătește e cea a convocării lui Horațiu Moldovan ca back-up pentru Florin Niță, acesta fiind un debutant absolut la prima reprezentativă. Un fotbalist care, aproape sigur, dacă va fi apt medical, va fi convocat, este Dragoș Grigore.

Belu și Albu, alte două surprize pregătite de Mirel Rădoi

Cum însă Grig a fost și căpitan al României, acest detaliu nu reprezintă o mare surpriză. În schimb, Rădoi ia serios în calcul convocarea a încă doi rapidiști, Belu, fundașul drepta și Albu, cel care joacă mijlocaș defensiv alături de Crepulja. Cum Rapid are cea mai bună apărare de departe din ultimele sezoane în Liga 1, Mirel Rădoi este tentat să utilizeze măcar doi dintre cei patru chiar în primul unsprezece. Un subiect mai delicat este Cristi Săpunaru. Cu toate că antrenorul naționalei l-ar lua imediat pe Cristi, în ciuda vârstei sale de 37 de ani, acolo topicul e mai complicat.

Săpunaru ar fi cea mai mare lovitură!

Cristi Săpunaru a anunțat acum doi ani că se retrage de la prima reprezentativă și, foarte recent, a spus că nimeni nu l-a căutat de atunci să vorbească cu el. Se pare că, conform informațiilor 1923.ro, Rădoi este dispus să-l abordeze pe Săpun în zilele următoare pentru a discuta despre posibilitatea ca el să revină sub tricolor. Cu alte cuvinte, decizia finală va veni în zilele următoare, probabil după meciul cu CSU Craiova, având în vedere că naționala joacă trei partide în preliminariile CM 2022 între 2 și 8 septembrie.

Așadar, în acest moment, convocații de la Rapid ce par a fi bătuți în cuie sunt Horațiu Moldovan și Dragoș Grigore, în timp ce Claudiu Belu și Alexandru Albu vor fi convocați în mod cert dacă vor avea aceleași evoluții de până acum și cu Craiova. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu Săpun, dacă se va ajunge la un numitor comun, ca el să revină sub tricolor! Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, și vei afla detalii legate de acest subiect!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Lăsăi Mirele să joace pentru RAPID să fiie pregătiți ptr meciurile din campionat!!!!!!!!

  2. Nu a convocat niciun jucator de la Rapid. Oricum, eu unul, nu credeam ca va lua pe cineva. Are alte prioritati. Intr-un fel, poate e mai bine asa la momentul acesta.

  3. Eu cred că întreaga apărare a Rapidului este peste tot ce-a avut Rădoi până acum, inclusiv Junior Morais, care (nota bene) are și cetățenie română !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.