Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, categoric după victoria de la Botoșani: „Rapid suntem toți!”

Daniel Niculae era un preşedinte fericit la final partidei FC Botoşani – Rapid, scor 0-2. Echipa construită de el după promovare se dovedeşte marea surpriză a startului de campionat. Formaţia vişinie încă nu a primit niciun gol în şase meciuri (!), iar pe cinci dintre partide chiar le-a câştigat!

Ce a declarat Daniel Niculae după Botoșani – Rapid 0-2

Da, conducător fericit şi prefer ca după fiecare meci să rămân fără voce, s-o ţinem tot aşa. Din păcate nu cred că vom putea până la finalul campionatului, dar cu cât lungim această perioadă frumoasă, cu atât este mai bine. Mă bucur enorm pentru băieţi, pentru jucători, pentru Miţă, pentru tot staff-ul tehnic, pentru conducerea clubului şi mă bucur enorm că am reuşit să-i facem pe suporterii noştri fericiţi.”

„Şi, implicit, pe cei care au făcut această deplasare lungă pentru că ştiţi foarte bine, nu este deloc uşor să faci o deplasare de câteva ore bune de mers cu autocarul. Avem jucători foarte buni, începând de la Moldo (n.r. Horaţiu Moldovan) şi continuând cu toată linia de apărare şi sunt convins că atât Mirel, cât şi tot staff-ul echipei naţionale se uită la meciurile Rapidului şi cu siguranţă au găsit ceva variante şi pentru echipa naţională. Mergem foarte bine, reuşim să nu primim gol, dar să şi marcăm. Ăsta e un lucru foarte important.” 

Declarație de dragoste pentru tot ce înseamnă Rapid

„Un joc bun, spun eu, echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Botoşaniul, o echipă foarte, foarte bună, o echipă periculoasă, care construieşte foarte mult, care joacă foarte mult pe lateral, pe benzi, cu jucători de viteză, care dacă ajung unu contra unu îţi pot face diferența. Noi când vorbim de Rapid nu vorbim de jucători, de conducere şi de suporteri separat. Nu! Noi, Rapid suntem toţi! De la primul angajat al clubului până la ultimul suporter. Suntem un tot unitar, suntem şi la bine, şi la rău alături de echipă. Cât vom fi aşa va fi foarte greu ca cineva să ne învingă.” 

„Obiectivul nostru a fost anunţat de la începutul campionatului, rămânerea în prima ligă şi formarea unei echipe pentru sezoanele următoare, a declarat, printre altele, Daniel Niculae, preşedintele Rapidului.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.