Mihai Iosif, declaratie in stilul caracteristic despre Mbappe

Mihai Iosif Rapid

Mihai Iosif, antrenorul formației Rapid București, a făcut declarația zilei în Liga 1.

„Miță”, așa cum este poreclit antrenorul principal de la Rapid București, vrea să îl învețe pe Kylian Mbappe cum să execute corect loviturile de la 11 metri, scrie gsp.ro

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Kylian Mbappe a îngropat Franța la meciul jucat împotriva Elveției pe Arena Națională, scor 3-3 (4-5 după loviturile de la 11 metri), după ce a ratat ultimul penalty al francezilor. Astfel, selecționata pregătită de Didier Deschamps a fost eliminată de la Campionatul European.

Mihai Iosif, declarația zilei în Liga 1

Mihai Iosif este unul dintre antrenorii care își face timp să exerseze loviturile de departajare cu jucătorii săi și a transmis că îl așteaptă la ședintele de pregătire ale rapidiștilor și pe starul lui PSG.

„La penalty trebuie să lucrăm. A ratat și Mbappe și o să îl luăm și pe el să lucreze”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul principal de la Rapid, după amicalul jucat de formația sa cu FC Brașov, scor 2-1.

Mihai Iosif: „Sper să găsim primul „11” ideal”

Echipa din Giulșeti s-a impus în fața lui FC Brașov datorită golurilor marcate de către Adrian Bălan și Antonio Sefer, iar în celelalte două amicale ale verii, Rapid a învins Progresul Spartac cu 4-1 și a remizat cu Farul Constanța, scor 1-1.

„Nu urmărim rezultatul în această perioadă, urmărim să cristalizăm o echipă de start. Sper să găsim primul ’11’ ideal pentru prima etapă. În primul rând, trebuie să definitivăm lotul, asta este cel mai important”, a mai spus Mihai Iosif după meciul de la Brașov.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Noul stadion Giulești arată perfect. Abia așteptăm!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.