DECLARAȚII | Rapid – Chindia prin ochii protagoniștilor

Mihai Iosif Rapid

Rapid – Chindia 1-0. Primul meci după șase ani în Liga 1 pentru Rapid s-a finalizat cu o victorie. La final, rapidiștii, plini de fericire, au vorbit.

Adrian Bălan, după Rapid – Chindia 1-0

„A fost un gol mai mult muncit, prin alunecare. A fost o presiune foarte mare! De două zile abia mai dorm. Mă bucur că am reușit să facem acești suporteri fericiți. Când e presiune e și frumoasă victoria. Nu știu dacă am fost fricoși… Dar e primul meci, suntem o echipă nou promovată”, a declarat Adrian Bălan la Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dragoș Grigore a vorbit la finalul meciului

„Am reușit să luăm cele trei puncte, victorie meritată. Așa cum se spune, victoriile aduc victorii. Am început cu dreptul campionatul, dar urmează un nou meci. Combinăm experiența cu tinerețea la echipă și sper să ajutăm tinerii să crească. Nu cred că mai trebuie să mai vorbim despre atmosfera de acasă pe care o fac suporterii Rapidului. Am vrut să revin la Dinamo, dar nu s-a putut. Acum sunt la Rapid și nu mai are rost să mă justific de ce am ales asta”, a declarat Dragoș Grigore.

Mihai Iosif, la finalul meciului Rapid – Chindia 1-0

„Cred că cu o asemenea atmosferă e visul oricărui antrenor, jucător. Rapid trebuie să atace non-stop, indiferent de adversari! La Rapid, pentru orice angajat al clubului este mereu presiune, indiferent de funcție. Toți așteaptă totul de la tine. Eu din tribună vin, îi iubesc. În vestiar sunt rar manele, în momentele de euforie”, a punctat și Mihai Iosif.

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.