Extra-Sport

Simon Kjaer, căpitanul Danemarcei, a contribuit la salvarea lui Christian Eriksen

Simon Kjaer a fost omul providențial în momentele cumplite pe care le-a traversat Christian Eriksen în meciul de debut al Danemarcei la Euro 2020. Căpitanul danezilor a avut sânge rece și a reacționat ca un adevărat lider. Campionatul European 2020 a început cu un moment cumplit. Christian Eriksen a căzut la pământ și a fost aproape de tragedie. Jucătorul danez a primit îngrijiri medicale 20 de minute. Imediat după teribilul accident, soția lui Christian Eriksen a coborât pe gazon în lacrimi. A fost momentul în care în privirile spectatorilor a apărut un alt personaj al dramei.

Simon Kjaer, omul providențial în drama lui Christian Eriksen!

Imediat după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren, lângă jucătorul celor de la Inter Milano a ajuns Simon Kjaer. Căpitanul Danemarcei a fost primul care a înțeles pericolul situației și a reacționat. Fundașul danezilor a verificat, mai întâi, dacă Eriksen și-a înghițit limba și l-a întors pe o parte, astfel încât cel căzut la pământ să aibă o poziție cât mai ferită de alte pericole. Imediat după ce Eriksen a intrat pe mâna medicilor, pe teren a ajuns soția jucătorului. Aceasta a izbucnit în lacrimi. Simon Kjaer a dat dovadă iar de luciditate și de spirit de lider și a mers să o încurajeze și să o îmbrățișeze pe partenera de viață a colegului său. A fost al doilea moment în care danezul a dovedit o putere ieșită din comun.

Decarul și-a încurajat colegii să joace până la final

Tot fundașul lui AC Milan a fost în centrul unui al treilea moment decisiv al dramei. Simon Kjaer le-a transmis colegilor să facă un cerc în jurul lui Eriksen, pentru a-l proteja pe acesta de fotografii. Christian Eriksen a fost scos pe targă de pe stadion, iar suporterii au aplaudat în picioare momentul, scrie prosport.ro. Interesant este că, conform bild.de, meciul dintre Danemarca – Finlanda 0-1 s-a jucat după ce decarul a discutat cu colegii săi pe Facetime și i-a încurajat să reia partida. Din rezerva sa de spital, la 1,2 kilometri de stadionul Parken.

Sursa foto

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.