Dragoș Grigore a recunoscut că este dorit de Rapid: „Sunt cei mai insistenți”

Dragos Grigore

Victor Becali a declarat, luni, pentru Digi Sport că Dragoș Grigore (34 de ani) va semna cu Rapid pentru că varianta pe care o aştepta „din străinătate nu s-a concretizat”, dar fotbalistul îi temperează pe cei care îl văd deja la echipa din Grant. Internaţionalul român recunoaşte că Rapid i-a câştigat respectul prin insistenţa de care a dat dovadă, dar că până nu va semna cu o echipă nu poate fi sigur pentru cine o va face.

Dragoș Grigore dezvăluie că Rapid e echipa cea mai insistentă

Discuții sunt, nu pot să le neg. Încă nu am luat nicio decizie. Urmează încă o rundă de negocieri sau chiar mai multe cu alte echipe din străinătate, n-aş vrea să mai intru în detalii. După care voi lua o decizie. Sper să o iau pe cea mai bună şi să-mi continui cariera cel puţin încă un an. Discuţii au fost cu mai multe echipe din ţară, însă Rapid este echipa care m-a dorit cel mai mult, care m-a apreciat cel mai bine. E posibil să merg şi la Rapid, e posibil să merg şi în străinătate, e posibil orice. Până nu semnez, nu am cum să spun că sunt jucătorul Rapidului„, a declarat Dragoș Grigore într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

A discutat şi cu Dinamo, dar la „câini” sunt prea multe probleme

Întrebat de Viorel Grigoroiu dacă se gândeşte că vor apărea probleme pentru că a jucat multă vreme la Dinamo şi acum va reveni în România, dar la Rapid, Dragoş a spus că se aşteaptă la aşa ceva. Probleme sunt şi probleme probabil că vor fi, dar dacă Rapid mă doreşte cel mai mult şi eu vreau să mai joc fotbal acasă, alături de familie, atunci iau în considerare şi această variantă. Aşa cum am mai spus, încă nu am luat decizia finală, o voi lua în câteva zile, sper să fie cea mai bună, a spus Dragoş Grigore, care a afirmat că discută şi cu Dinamo, dar că acolo lucrurile sunt prea încurcate.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.