IN MEMORIAM | S-a stins Ioan Danciu la 69 de ani

Mitică Ioan Danciu

Ioan Danciu, fost arbitru de prima ligă, a murit în noaptea de joi spre vineri, la 69 de ani. Anunțul a fost făcut de fiica fostului arbitru și conducător de club, Ramona Danciu, pe contul de Facebook.

Ioan Danciu a murit la 69 de ani

Azi noapte la ora 01:00, a trecut la cele veșnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fără dor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros-Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată și un minunat. Nu te vom uita niciodată, se arată pe contul de Facebook al Ramonei Danciu, fiica fostului arbitru.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cine a fost Ion Danciu

Anterior acestui mesaj, Ramona Danciu anunța, de asemenea pe Facebook, că fostul arbitru se află la Reanimare, în stare gravă. Potrivit Mediafax, Ioan Danciu a fost internat în spital în luna martie a acestui an, din cauza problemelor cardiovasculare. Alături de calitatea de arbitru de prima ligă, unde a activat aproape un deceniu, între 1989 și 1997, Danciu a avut funcții în conducerea cluburilor Jiul Petroșani, FCM Bacău și SC Vaslui.

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.