Zeno Bundea, poveste fabuloasă cu Pancu și Iencsi: „Bem și noi un pahar, nu?”

Zeno Bundea și Ioan Ovidiu Sabău
Zeno Bundea și Ioan Ovidiu Sabău

Zeno Bundea (43 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada sa la Rapid, cea mai bună din carieră. Fostul mijlocaș, campion cu giuleștenii în 1999, a povestit o întâmplare amuzantă petrecută cu numele importante din istoria clubului, Daniel Pancu și Adrian Iencsi.

„După ce am ajuns la Rapid au venit Pancu, cu care am fost coleg la juniori, Lobonț, Dulca și Iencsi. Stăteam noi în câte o garsonieră lângă stadion. Aveam un grup și ieșeam în oraș. Eu nu prea m-am adaptat la băutură... Am mers și noi să jucăm biliard. Vine chelnerița și ne întreabă «Cu ce vă servesc?». Eu mi-am luat un suc. Se uită Pancu și Iencsi la mine… Unul zice «Două sticle de vin, vă rog și două sucuri!».” 

Zeno Bundea nu a putut să bea nici măcar un pahar…

„Am rămas mască. Am întrebat «Pentru cine ați luat două sticle de vin?». Și mi s-a răspuns «Bem și noi un pahar de vin, nu?». Bine, Iencsi era mai mare ca noi cu 3-4 ani. Dar, acum, ca o glumă, eu nu am putut să beau un pahar, dar Daniel și Adrian au rezolvat o sticlă și jumătate și am mers la culcare, a spus Zeno Bundea la GSP LIVE.

Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ