SCANDAL | Săpunaru dă în judecată un nene care l-a numit „epavă”!

Marcel Romanescu, atac la Săpunaru

Cristi Săpunaru a reacționat pe pagina personală de Facebook după ce a fost jignit grosolan și gratuit de nenea din imagine care, vedeți și voi, cum arată. Iată ce a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu pentru pandurul.ro: „Îmi aduc aminte că în ultimul an îl aduseseră pe Săpunaru pe aici, aduseseră numai jucători de sute de mii de euro. În loc să bage banii în copiii și juniorii din Târgu Jiu, ajunseserăm să aducem toate epavele și toți pensionarii, mari vedete. Unii dintre ei erau în drumul spre cimitir.” Sună tirada surprinzătoare a unui om care n-a realizat în politică nici 0,001 la sută din cât a realizat Săpunaru în sport.

Cristi Săpunaru, despre Marcel Romanescu

În continuare redăm postarea integrală a lui Cristi:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Referitor la declarațiile iresponsabile făcute în mass-media de primarul municipiului Târgu-Jiu, Romanescu Marcel, vreau sa fac următoarele precizări:
  • am activat la clubul F.C. Pandurii Târgu-Jiu în sezonul 2015-2016, acum șase ani și nu eram la final de carieră spre „cimitir” cum a spus dumnealui, fapt dovedit în timp, deoarece și în prezent sunt jucător în activitate la Kayserispor în superliga Turciei, fiind și căpitanul echipei, cu un contract valabil până în anul 2022;
  • Pentru jignirile și defăimarea ce mi-au fost aduse de susnumitul am luat legătura cu avocatul meu și am hotărât să-l acționez în judecată pentru grave prejudicii create imaginii și a carierei mele de fotbalist profesionist.”

Săpunaru a jucat la EURO 2016 după acel sezon

În completare, noi am spune lu’ nenea de mai sus, după a cărui față se vede limpede că nu se pricepe la nimic, că Săpunaru, la finalul acelui sezon a jucat la EURO 2016 fiind titular în naționala României (pentru nea primar, Campionatul European de fotbal). Cu alte cuvinte, atunci când mai mergem să votăm, să ne amintim cam care sunt alternativele de pe buletin. Indiferent de culoarea politică…

CITEȘTE ȘI  FOTO | Euforie la Malatya! Șumudică a debutat cu victorie!

190 meciuri oficiale a jucat Săpunaru din 2016, de când a plecat de la Pandurii, și a marcat 14 goluri 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.