Umor Giulestean

Discuție ireală între George Copos și Robert Niță: „Ești cea mai mare țeapă din istorie!”

Robert Niță a îmbrăcat trei ani și jumătate tricoul Rapidului, perioadă în care a cucerit titlul de campion, Cupa României și două Supercupe. Fostul atacant a relatat cum a decurs întâlnirea cu George Copos, omul care a stat în spatele celor mai mari succese din istoria clubului înfiinţat în 1923, dar şi personajul care a împins-o spre dispariţie, după 15 ani în care nu s-au văzut.

Copos către Robert Niță: „Cea mai mare țeapă din istoria Rapidului!” 

Eram cu un prieten la o masă, am văzut unul care semăna cu Copos. M-am tot uitat, dar nu eram sigur, nu l-am recunoscut. Am întrebat dacă e Copos, mi s-a zis că da. Am zis să mă duc să-l salut, că am lucrat împreună. Mă ridic de la masă, mă duc la el, nu apuc să zic salut, că el îmi zice: ‘ești cea mai mare țeapă din istoria Rapidului!’ Nu-mi venea să cred. Am zis că-i dau una acolo.”

„Îmi zice: ‘ești singurul jucător din istoria clubului pe care am dat toți banii o data, ai plecat și liber’. Îi zic: ‘păi și golurile, cupa, campionatul…’ La care el: ‘aa, da… ai mai depus și memoriu să îți iei banii pentru golurile marcate. Ai luat și clauza aia și ai plecat și liber‘”, a dezvăluit Robert Niță pentru as.ro, citat de digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.