Alte sporturi

NEWS ALERT | Rapid face transferuri pentru titlu în 2022! S-au făcut deja patru mutări

Rapid, antrenată de către Carlos Viver, nimeni altul decât selecționerul Spaniei, își propune să fie un nume de seamă în viitorul sezon din Liga Florilor. Oficialii grupării de lângă Podul Grant au reușit să parafeze deja patru transferuri pentru sezonul viitor. Denisa Dedu (26 de ani) și Gabriela Perianu (26 de ani), acum la CSM București, sunt marile lovituri! Concret, două nume importante de la CSM București. Dar și două jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea vor evolua pe viitor în alb-vișiniu.

Rapid ia jucătoare de la cele mai bune echipe din țară

Conform unor surse de-ale Digi Sport, cei de la Rapid le-au ”rezolvat” deja pe Denisa Dedu, portar. Dar și pe Gabriela Perianu, interul stânga al bucureștencelor. Ambele jucătoare de bază la echipa națională. De asemenea, tot la Rapid vor juca din sezonul următor și Alicia Fraga Fernandez (inter centru 28 de ani) și Marta Lopez (extremă dreapta 30 de ani), cele două jucătoare din Spania, de la SCM Râmnicu Vâlcea.
Ajuns la Rapid în noiembrie 2020, Carlos Viver a spus din start că ar vrea să lucreze iar cu cele două conaționale, pe care le-a avut la dispoziție și la Campionatul Mondial din Japonia (2019), când Spania a cucerit medaliile de argint, scrie digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.