OMAGIU | Doi ani fără George Stanca transpuși prin cuvintele unui prieten de-ai săi

George Stanca

În luna februarie se împlinesc doi ani de la dispariția tristă dintre noi a cunoscutului scriitor rapidist, George Stanca. Cu această ocazie comemorativă, Vilică Pătru a ținut să-și transmită gândurile, iar noi le redăm cu bucurie. Și tristețe în același timp. Partea frumoasă e că maestrul continuă să trăiască, deși fizic nu mai există printre noi. Așadar, iată care este acest frumos omagiu!

2 ani fără sarcasmul alb-vișiniu al marelui George Stanca

A fost peste tot acasă, acum porțile Raiului i s-au deschis!

George Stanca va continua să facă parte din celebra galerie aristocratică de valori autentice ale Rapidului din București, cu G de la Grai și R/mare de la Rai, ca un geniu caragialescian în culorile alb & vișiniu, călător pribeag printre șinele de cale ferată, o muză autentică cu adevărat călăuzitoare…

Ne-a părăsit pamfletarul cu ochii mici și sufletul mare cât o arenă, Scriitorașul cel Viteaz, prietenul fără de moț al Motzului și al nostru, al tuturor care respirăm alături de tiffosi lui Real Giulești, el însuși „Il Giuleștino”, cândva idolul vagabond fără cusur al mai multor generații de adolescenți… Nu te vom uita niciodată, prieten drag!
George Stanca a plecat dintre noi pe data de 5 februarie 2019. Dumnezeu să-l odihnescă în pace!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.