IMPORTANT | Cum poți susține, în două moduri, juniorii FC Rapid 1923

FC Rapid 1923 II 1

FC Rapid 1923 a venit cu două idei excelente pentru a implica suporterii în finanțarea viitorului vișiniu. Adică în ceea ce privește centrul de juniori ai clubului. Momentan, există două variante, ambele prezentate pe site-ul oficial al grupării rapidiste. Primul, redirecționarea a 3.5 la sută din impozitul pe venit către Rapid Juniori. A doua, licitația unor tricouri purtate în tur de jucătorii echipei. Pentru mai multe detalii însă vă redăm informațiile mai jos.

Redirecționare de impozit către juniorii de la FC Rapid 1923

Începând din acest an, poți redirecționa 3,5%, în loc de 2%, din impozitul pe venit către viitorul Rapidului, și anume către Asociația Centrul de Performanță Rapid București. Ca să contribui la viitorul alb-vișiniu trebuie să completezi formularul fiscal 230 cu datele tale personale, termenul limită fiind data de 25 mai 2021. Este foarte simplu să completezi acest formular, în secțiunea I (de mână, cu majuscule), să semnezi în partea de jos, la „Semnătura contribuabilului”, și nu te costă nimic.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Descarcă formularul de aici: 230_OPANAF_147_2020-1, completează-l și trimite-l printr-o scrisoare cu recomandare de primire pe adresa serviciului fiscal la care ești arondat.  Găsești aici o listă cu adresele serviciilor fiscale din întreaga țară. Prin contribuția ta poți pune umărul la creșterea de tineri jucători din propria pepinieră, toți banii urmând a merge către dezvoltarea academiei de copii și juniori a Rapidului.

Date necesare completării formularului 230:

  • ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CENTRUL DE PERFORMANȚĂ RAPID BUCUREȘTI
  • CIS: 0060036
  • Cod IBAN: RO55 BTRL RONC RT04 2835 9203
  • Adresa: Str. Aviației, nr. 1, bl. 4C, sc. 1, et. 1, ap. 5, sector 1, București

Licitație tricouri fotbaliști!

Licitatiile de pe aceasta pagina sunt dedicate colectionarilor alb-visinii care pretuiesc tricourile vechi purtate de jucatorii Rapidului. Dar, licitatiile sunt libere pentru orice suporter rapidist care doreste sa le achizitioneze. Produsele din cadrul licitatiile au fost folosite de fosti jucatori sau actuali jucatori care si-au schimbat numerele. Nu dorim sa casam tricourile si din acest motiv le scoatem la licitatie pentru a fi purtate sau pastrate cu grija de catre tine. Mai mult de atat, banii din licitatii vor merge catre juniorii Rapidului. Liciteaza pentru a-ti intregi colectia de tricouri! (detalii pe site)

CITEȘTE ȘI  Săriți, s-a furat culoarea violet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.