Rapid

Absență de marcă! Ionuț Voicu nu poate juca la Buzău

Căpitanul Ionuț Voicu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și nu va putea fi pe teren la meciul de la Buzău. Partidă care se va juca pe 25 februarie, ora 17:00. Cum Mircea Leasă, celălalt fundaș dreapta de meserie, s-a accidentat grav la genunchi și va lipsi șase luni, cel mai probabil în locul lui Voicu va intra Lucian Goge. Mijlocaș stânga la origine, Goge a evoluat în ultimele două sezoane pe postul de fundaș stânga.

Goge are mai mari șanse în locul lui Voicu decât pe stânga

Nicolae Grigore l-a folosit în meciurile amicale și ca fundaș lateral dreapta, iar Lucian nu a dezamăgit. În acest context este un bun test pentru el și în meciurile oficiale. Mai ales că sunt șanse importante să fie mult mai des nevoie de el pe banda dreaptă decât pe stânga în cât a rămas din acest sezon. În condițiile în care Grig are la dispoziție doi fundași stânga. Anume pe Luca Florică, titular cu Ripensia, și Enrichi Finica.

Rămâne de văzut acum cum va arăta primul unsprezece. Pe care tehnicianul vișiniu îl gândește pentru partida cu formația din Crâng. Mai ales în contextul egalului dramatic cu Ripensia din prima etapă a lui 2021.

Foto: Facebook FC Rapid 1923

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.