Jucătorii de la FC Rapid 1923, declarații înainte de meciul cu Progresul Spartac

Adrian Balan Alex Ionita I FC Rapid 1923
Adrian Balan Alex Ionita I FC Rapid 1923

Meciul FC Rapid 1923 – Progresul Spartac, care se va juca sâmbătă de la ora 11:00 va fi al doilea pentru giuleșteni în 2021. Înainte ca meciul să se joace, vă oferim câteva declarații pe care jucătorii echipei le-au dat pentru Rapid TV, canalul oficial al echipei vișinii. Printre cei intervievați se numără Lucian Goge și Adrian Bălan.

Lucian Goge a vorbit pentru Rapid TV

„A fost frig, dar mai OK față de zilele trecute. A fost un antrenament greu fizic, dar suntem sănătoși și asta e cel mai important. Meciul cu Odorheiul Secuiesc a fost destul de greu pentru că am avut doar o săptămână de antrenament. Importantă însă a fost partea tactică. Progresul Spartac e un fel de Turris 2. De data sperăm să facem un joc bun, să ne iasă traseele. E o situație ciudată că se retrag echipe, fiindcă se schimbă situația în clasament.”

„Sper să rămână doar două echipe retrase și să jucăm celelalte meciuri. Petrolul, U Cluj, Craiova, Viitorul Pandurii, Mioveni, Farul sunt echipe la care trebuie să fim atenți. Și noi ne-am întărit cu jucători foarte buni, cu jucători de calitate, care vin din Liga 1. Sper să se acomodeze, pentru că asta a fost principala problemă a noilor veniți. Va fi un cantonament atipic, pentru că trebuie să rămânem în țară, dar important este să fim sănătoși”, a declarat Lucian Goge.

Adrian Bălan a schimbat numărul pentru noroc

„Mă simt în formă, am schimbat și numărul. Sper să fie cu noroc și să marchez mai des și în campionat. Concurența pe care o am este bună, fiindcă ne motivează la maximum. Cine se va pregăti mai bine va intra. Condițiile de antrenament nu sunt ideale, dar ne adaptăm. Meciul cu Progresul Spartac e de pregătire. Cel mai mult contează nu rezultatul ci să punem în aplicare ce lucrăm, contează partea tactică”, a punctat și Adrian Bălan.

CITEȘTE ȘI  Nu e glumă! Ipoteza Săpunaru la FC Rapid 1923 prinde tot mai mult contur!

LĂSAȚI UN MESAJ