MERCATO | FC Rapid 1923 a mai pus pe liber un jucător

FC Rapid 1923 veste buna
FC Rapid 1923 veste buna

Așa cum 1923.ro a explicat încă de acum aproape două luni, FC Rapid 1923 a decis să mai pună pe liber un fotbalist care nu a adus mare valoarea în lotul lui Nicolae Grigore. Cu toate că Radu Crișan a marcat două goluri, unui chiar la victoria din ultima etapă a anului 2020, cu Poli Timișoara, faptul că era împrumutat de la Astra Giurgiu a cântărit și mai greu. Mai ales că prestațiile sale în apărare au fost, cele mai multe, lamentabile. Cu mult sub nivelul a ceea ce ar fi trebuit să arate conform cărții de vizite pe care o avea la sosirea în Regie.

FC Rapid 1923 a pus, oficial, șase jucători pe liber

Așadar, în acest moment, FC Rapid 1923 a scăpat de cei doi fotbaliști pe care îi avea împrumutați. Este vorba despre Radu Crișan și Alin Fică. Nici unul neridicându-se la standardele unei echipe de liga a 2-a care țintește promovarea. Interesant e că această campanie de plecări, la care s-au mai adăugat Alex Dulca, Cătălin Țîră și Alexandru Pop a fost anticipată aproape în totalitate de 1923.ro. Pe țeavă este și al șaselea, însă deocamdată ne rezumăm la prezent. Fiindcă cel mai important este că FC Rapid 1923 a făcut achizițiile de care are nevoie.

1923.ro a preconizat cinci din cele șase plecări

Practic cinci dintre jucătorii plecați până acum oficial au fost ceruți și de noi afară. Doar Bogdan Manole face excepție. Însă acolo, are totuși sens ca el să fie cel care spune adio echipei și Anestis Nastos, cum am sugerat noi. La fel, Raul Costin nu este o mutare pe care 1923.ro a preconizat-o și ea încă nu e gata. Asta pentru că mijlocașul nu a dorit rezilierea până acum. În rest, din informațiile noastre, se pregătește și a șasea plecare anticipată. Însă pentru asta rămâneți pe 1923.ro și veți afla detalii.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Putea fi noul stadion Giulești mai mare decât se construiește?

LĂSAȚI UN MESAJ