NUTRIȚIE | „The Game Changers” un film care deschide multe orizonturi

NUTRIȚIE |
NUTRIȚIE | "The Game Changers"

Nu pot spune că sunt chiar un fanatic în materie de nutriție, dar mereu am încercat să adopt un stil de viață cât mai sănătos. Să fug de kilogramele în plus, de excese, de stări de oboseală, moleșeală și așa mai departe. Recent, am renunțat în mare măsură la consumul produselor animale și, cel mai mult am renunțat la carne pe care o consum, să zicem, în medie, o dată pe lună. Și asta la vreo ocazie, nu pentru că simt nevoia. Decizia am luat-o în octombrie 2019 după ce am văzut filmul de pe Netflix, „The Game Changers”. De fapt ăsta a fost motivul principal pentru care am decis să mă abonez.

Sportivii și experimente de laborator arată ce rol are carnea în consum

Nu pot spune că în a mea nutriție carnea ocupa un loc esențial, mai ales în ultimii ani, când am rărit considerabil. Nu din vreun considerent ocult ci pentru că, pur și simplu, nu simțeam nevoia. Pe urmă am văzut filmul despre care vă spun. O capodoperă pentru cine este pasionat de așa ceva și un documentar excepțional în care sportivi de top explică cât de bine le face lor dieta vegană pe care o urmează. Sigur, discutăm și despre anumite experimente care-ți arată multiplele avantaje pe care le poți obține dacă renunți la carne. Acum eu nu vă sfătuiesc să faceți asta. Nu, spun doar că pentru mine a mers.

Vrei detalii despre nutriție? Trebuie să vezi „The Game Changers”!

Nu mă declar vegan, nici vegetarian, pentru că uneori mai mănânc, dar volumul de produse animale pe care îl consum a scăzut undeva la 20 la sută din ce obișnuiam, iar în ceea ce privește carnea pe la 10 la sută. Fizic mă simt mult mai bine, iar anumite obiective sportive de amator pe care le-am avut au fost atinse. Scopul acum este altul. Dacă ești pasionat de nutriție sau dacă vrei să afli mai multe despre o componentă esențială a bunăstării fizice pentru oricine, trebuie neapărat să vezi și tu „The Game Changers”! Asta, da, îți recomand! Este un documentar de o oră și jumătate de pe urma căruia poți avea foarte multe beneficii!

LĂSAȚI UN MESAJ