INFO | Șase dintr-o lovitură pentru FC Rapid 1923!

FC Rapid 1923 juniori

După ce a realizat opt transferuri în această iarnă, FC Rapid 1923 a prelungit contractul pentru șase jucători de mare viitor. Nichifor Georgescu, Andrei Culda, Antonio Dumitrescu, Gabi Neacșu, Patrick Gogan și Antonio Bradu, toți în vârstă de 18 ani. Aceștia vor evolua pentru Rapid până în 2024, anunță site-ul oficial al clubului vișiniu.

Ce a declarat Buturugă după ce a asigurat viitorul FC Rapid 1923

„Pregătim cu grijă viitorul Rapidului. Am reușit să prelungim contractele a șase jucători în care credem foarte mult și pe care îi vedem cât de curând la prima echipă. Dacă își pun în valoare calitățile pe care le au. Toți sunt crescuți în pepiniera alb-vișinie și cunosc spiritul Rapidului. Pentru noi acest lucru este foarte important. Avem mare încredere în ei și sper ca și ei să fie conștienți de șansa pe care au fiind la un club ca Rapid. Iar în viitor chiar să devină legende ale clubului, a spus Cristian Buturugă, directorul sportiv al Centrului de juniori al FC Rapid 1923.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Toți cei șase au evoluat în prima parte a sezonul în Liga 3, pentru FC Rapid 1923 II. O parte dintre ei fiind chemați chiar și la echipa mare, completează sursa citată. Cap de listă este aici Nechifor Georgescu.

CITEȘTE ȘI  Nea Loți, dacă mai ținea prima repriză, era 1-0 la seturi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.