EXCLUSIV | Răsturnare de situație în cazul lui Raul Costin

Raul Costin

La finalul lui 2020 s-a aflat că FC Rapid 1923 încearcă să scape de șase jucători. Patru, anume Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Bogdan Manole și Alexandru Dulca au reziliat deja. Singurele necunoscute rămâneau Raul Costin și Ștefan Ciuculescu. Cum clubul a făcut cinci transferuri, se pare că și cu Ciuculescu treaba este aproape rezolvată, deși portarul care a fost luat de FC Rapid 1923 după ce se lăsase de fotbal nu vrea să rezilieze atât de ușor. Pentru că iubește extrem de mult clubul și, vorba unui fost coleg, nici dacă „mă dați afară nu plec”. În fine, despre Ciuculescu știm deja că e un mare rapidist și așteptăm să se rezolve inevitabilul.

Conducerea pare să-i mai dea o șansă lui Raul Costin

La Raul Costin treaba stă însă altfel. Mijlocașul de 35 de ani adus ca o mare lovitură în vară a dezamăgit mai ales în prima parte a sezonului. Practic, el n-a reușit să se impună în fața lui Rareș Lazăr. Pus inițial pe lista de transferuri, 1923.ro a aflat că lucruruile s-au mai schimbat și e posibil ca, totuși, Costin să continue măcar până în vară. Asta pentru că aportul său în a doua jumătate a turului a fost mai consistent, plus că el a acceptat rolul de dublură a lui Lazăr, coleg cu 13 ani mai tânăr. Motive pentru care conducerea se gândește serios ca acesta să nu mai fie transferat.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nicolae Grigore ar vrea să-l păstreze

Mai ales că, aparent, și Nicolae Grigore este interesat să-l păstreze în lot. Și datorită experienței sale fotbalistice, dar și pentru spiritul de lider pe care îl are. Nu trebuie neglijat faptul că Raul Costin are peste 400 de meciuri jucate în cariera sa. Până la un anunț oficial însă, rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu absolut tot ce mișcă legat de mutările și schimbările care se fac la club. Nu de alta, dar conducerea pare, totuși, pusă pe treabă serioasă, iar campania de transferuri, în general, arată bine. Acum să vedem cum va fi balanța în momentul în care se va trage linie.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Iosif: "Într-o lume capitalistă, moralitatea nu-și mai are locul"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.