Rapid

Mesaj de început de 2021 de la cel mai bun jucător de la FC Rapid 1923

Arădeanul Cătălin Hlistei (26 de ani), golgheterul FC Rapid 1923 atât în sezonul trecut de Liga 2, cât și în cel actual, a fost ales de către suporterii echipei giuleștene, într-un sondaj efectuat pe pagina oficială de Facebook, drept cel mai bun jucător al clubului bucureștean în anul 2020. Cătălin Hlistei a fost urmat în acest clasament de fundașul Ionuț Voicu, căpitanul echipei.

”Dragi rapidiști, mă simt onorat să fiu ales de către voi jucătorul anului! Pe această cale vreau să vă mulțumesc și să vă promit că vom da totul pentru a obține promovarea. Forța Rapid!”, a transmis Cătălin Hlistei după aflarea rezultatului sondajului.

Hlistei, cel mai bun jucător al FC Rapid 1923, în opinia suporterilor

Hlistei a ajuns la FC Rapid 1923 în ianuarie 2019, când echipa era în Liga 3, de la Sportul Snagov. După ce a pus serios umărul la promovarea în Liga 2, mijlocașul arădean a continuat să fie unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. În ediția trecută de campionat a avut 25 de meciuri, 24 ca titular, și a înscris 8 goluri, fiind golgheterul formației alb-vișiniii. În sezonul actual are 14 partide disputate, toate începute ca titular, și a înscris de 7 ori. Cinci dintre reușite venind în urma loviturilor de pedeapsă primite de echipă.

În clasamentul golgheterilor Ligii 2, Hlistei este pe locul 2, la egalitate cu Ovidiu Herea (Metaloglobus), și la un gol în spatele lui Claudiu Bălan (FCU Craiova 1948 SA).

”În ancheta desfășurată  Cătălin Hlistei a fost votat jucătorul anului 2020, de către subscriberii rapidiști. Atacantul nostru, ce a jucat 22 de meciuri în acest an, reușind 7 goluri și patru pase decisive, a fost urmat în preferințele rapidiștilor de către Ionuț Voicu, căpitanul echipei. Cătălin (26 de ani) a sosit la Rapid la începutul lui 2019. Având 24 de goluri marcate în 53 de apariții în tricoul alb-vișiniu. În carieră, Hlistei a mai evoluat pentru UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu și Sportul Snagov”, a anunțat FC Rapid 1923.

Sursa: prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.