Rapid

Victor Angelescu îl vrea pe Alex Ioniță I: „A demonstrat ce poate!”

UTA tocmai a anunțat că atacantul Alexandru Ioniță a fost pus pe liber, iar principalul acționar al FC Rapid 1923, Victor Angelescu, a recunoscut că fostul atacant din Giulești se află în vizorul clubului.

„Mai mulți jucători vor rămâne liberi în această iarnă și vom face o analiză. Ioniță este un jucător pe care ni-l dorim, ținând cont și de trecutul său. Noi îl vrem, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină. Ioniță este un atacant bun, de Liga 1, care a demonstrat ce poate la UTA. Noi ni-l dorim, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

Alex Ioniță I a fost crescut de Rapid

Alexandru Ioniță a impresionat la Rapid în sezonul 2009/2010, după care a fost transferat de FC Koln în schimbul a 2.5 milioane de euro. După aventura în Germania, Ioniță a revenit la Rapid. Ulterior a mai evoluat pentru AEL Limassol, FC Voluntari, ASA Tg. Mureș, Aris Limassol și Sportul Snagov. La UTA se afla din 2019.

Victor Angelescu ar trebui să se gândească la Vlad Morar

Interesant este că pe lângă Ioniță, UTA a mai pus pe liber un atacant care ar putea fi interesant pentru FC Rapid 1923. Victor Angelescu ar putea fi chiar mai interesat de Vlad Morar. În vârstă de 27 ani, acesta a jucat la Rapid în 2016, doar jumătate de campionat. Însă a marcat nouă goluri și a fost decisiv pentru promovare. El a marcat și trei goluri pentru UTA, față de zero ale lui Ioniță. Așa că pare o variantă și mai bună.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.