SPECIAL | Nicu Gheară, Sărbători de poveste cu familia în Austria

Nicu Gheara si sotia sa
Nicu Gheara si sotia sa

Nicu Gheară își petrece sărbătorile alături de familie în casa din Kitzbuhel, Austria. Pe care a decorat-o mai ceva ca în basme. Fostul jucător de fotbal are parte de liniște și pace de Crăciun. Cum toți și-au decorat casele cu tot felul de obiecte specifice, Nicu Gheară nu s-a lăsat mai prejos. Așa că a avut grijă ca a lui să fie desprinsă din poveștile de iarnă. Mai mult, priveliștea este una de vis datorită ninsorii care nu se mai oprește. Nicu Gheară s-a fotografiat alături de soția lui, Mihaela Gheară, lângă bradul de Crăciun, pe care l-au ornat așa cum au știut mai bine.

Urări de Crăciun

„Vă dorim Crăciun Fericit și multă sănătate!”, a scris acesta în descrierea unei imagini alături de soție. Fotografiile din casa lui Nicu Gheară pot fi văzute în videoclipul oferit de fanatik.ro. Urmăritorii au transmis numeroase urări de Crăciun pentru el și restul familiei. Unul dintre comentarii îi aparține Ralucăi Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil”: „Crăciun fericit alături de întreaga familie, sărbători frumoase vă dorim din toată inima ❤️🙏🏻🎄💫”, a scris aceasta.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cine este Nicu Gheară

Nicu Gheară este un fost jucător profesionist de fotbal. A fost legitimat la echipa FC Rapid București și a debutat în diviza A ca atacant. Meciul care i-a marcat debutul a avut loc pe 16 iunie 1984, între Rapid București – FC Argeș (scor 0-0) și a adunat doar trei prezența în prima ligă. Cu toate acestea, el face parte din folclorul Rapidului datorită celebrei scandări: „Țîră, Goanță și cu Gheară, cel mai bun atac din țară!”

A organizat mai multe evenimente mondene, cum ar fi „Summer Fashion Festival” sau „Gala fotbalului românesc” și a oferit sponsorizare unor vedete de la Hollywood care au venit în România. De asemenea, el este nașul de cununie al fotbaliștilor Adrian Mutu și Gabriel Tamaș.

CITEȘTE ȘI  Cele mai sexy femei de pe Pixabay