„Scandal” la FC Rapid 1923! Atacul furibund al unui jucător care e dat plecat

FC Rapid 1923 II

Ștefan Ciuculescu a fost anunțat de digisport.ro pe lista celor șase care vor pleca sigur în această iarnă de la FC Rapid 1923. Însă lucrurile au luat o turnură acidă. Bogdan Tudor, cunoscut pe rețelele de scoializare drept Bogdan Baratky, un fost colaborator, de tip „handy-man” din club – o să vedeți că asta se explică prin formularea „voluntar să ajutați clubul”, fiindcă, na, știm și noi ce aport au avut sau au oamenii în club. Că doar se văd rezultatele… – a lansat un atac pe pagina personală de Facebook la adresa portarului. Un soi de analiză de… suporter! Pasajul este următorul.

Ce a scris despre Ciuculescu în analiza făcută

„Ciuculescu – a fost adus în vară pentru echipa a doua, nu pentru prima. Cu Tătaru (n.r. – mare, imens portar, a luat doar cinci de la Craiova!) la prima echipă, Rapid 2 era in criza de portari. A ajuns la prima echipa datorită gafelor lui Tătaru si situației lui Davenish (n.r. – mostra aia de profesionalism maxim din club despre care am scris), care nu a putut fi legitimat (n.r. – păi nici să-l dea afară probabil nu pot…). Motivul, în cazul lui, cred ca nu e neapărat fotbalistic, ci ține mai degrabă de tradiționalul „gura bate curu'”. Excesiv de preocupat să-și facă „presă” bună printre suporteri, Fane a uitat că a fost adus ca fotbalist (n.r. – păi era retras când a fost readus, dacă nu punem la socoteală miuțele cu prietenii… ce ai vrea?). Cum asta a fost a doua șansă, probabil că e și ultima (n.r. – acel probabil este excelent pus! E și păcat dacă prezinți un portar care nu poate juca să nu ții și unul cu charisma lui Ciuculescu. Serios, n-ar trebui să plece!).”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Portarul s-a înfuriat teribil pe o analiză pe care n-o vedea nimeni

În replică, Ștefan Ciuculescu, cel care între timp a devenit ca prin minune mare rapidist, după ce în urmă cu vreo trei ani înjura clubul în toate felurile, a ținut să afirme că nu va pleca cum ar veni nici dacă l-ar da clubul afară. Deși el nu a venit pentru bani! Doamne ferește! Ah, dar ce e mai important, Ștefan Ciuculescu a ținut să-i ofere o replică, tot prin „sfântul Facebook” – cum altfel? – fostului coleg de suferință de la club, Bogdan Tudor. Nu de alta, dar probabil această analiză o citea cineva cu ocazia primei finale de Champions League pe noul stadion Giulești. Dar Ciucu vigilent, na… Măcar pe Facebook! Iată, așadar, ce a scris Ciuculescu pe a sa pagină.

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Ciuculescu făcut celebru de numele Rapid, Bogdan Baratky de Ciucu!

„Nu mă interesează ce jucator vine și cine pleacă! Eu sigur nu sau cel puțin nu in condițiile în care vor cei care în vară au vrut să mă întorc (n.r. – probabil în genunchi ai fost rugat!)! Eu nu am venit penru bani la Rapid! Am venit pentru suporteri și pentru că aici m-am simțit și mă simt ca acasă (n.r. – nici nu mai contează că ai înjurat clubul ăsta de mă miram și eu ce bine te descurci la acest capitol!)! Însă ce mă deranjează cel mai tare este acest om, Baratky (n.r. – Tudor) Bogdan, care a fost destul timp în anturajul echipei și al clubui!”

Wait, what?! L-ai făcut turnător pe voluntar?!

„Cu ce nu sunt eu de acord, este următorul lucru: ați stat pe lângă echipă ca voluntar să ajutați clubul (n.r. – bună și remarca asta) și ați auzit anumite lucruri din interior care ulterior au fost postate pe Facebook că, vezi Doamne, o părere personală! (n.r. – băi, nene, dă o replică, păi ăsta te face turnător! Noi nu credem așa ceva!) Mă deranjează faptul că vă dați cu părerea despre colegii mei ca și suporter, dar având acces la anumite discuții din interior!”

Păi vorba teribilului Zuluf…: „A fost și-au n-a fost?” Știe sau nu știe?

„Mă deranjează faptul că mereu ați avut un cui împotriva fiecărui jucător care a fost sau este la Rapid! (n.r. – păi asta nu e ilegal! Bine că n-a avut altfel de cuie!) Așa procedați și acum… Am rugămintea ca cel puțin despre mine să încetați în a vă mai da cu părerea (n.r. – păi și libertatea de exprimare?!) pentru că aberați rău de tot! O seară bună!”
Evident, cuvântul scandal este pus între ghilimele pentru a satiriza ridicolul situației… Un pamflet nereușit cumva. Poate că și asta este una dintre frumusețile Rapidului! Trebuie să ne mai descrețim frunțile câteodată… Ceea ce este absolut reamarcabilă e viteza de reacție a portarului la postarea unui simplu chibiț. Dacă ar fi avut și pe teren una la fel de bună, în mod cert echipa secundă nu se bătea chiar pentru retrogradare în liga a 4-a. Nu le putem avea, dar, pe toate în viață.