FC Rapid 1923 la primul meci cu Nicolae Grigore: 2-0 la Timișoara!

Nicolae Grigore
Nicolae Grigore

Nicolae Grigore, la debut. Atmosfera dinaintea acestui ultim meci din 2020, ASU Poli Timișoara – FC Rapid 1923 a fost una extrem de prietenoasă, datorită frației de mai bine de 40 de ani dintre galerii. Pe alocuri, enervant de prietenoasă. De Sfântul Nicolae, Nicolae Grigore avea să debuteze ca antrenor principal. Oriunde. Pentru că Grig n-a mai fost vioara întâi pe bancă decât la juniori. Mutare așteptată, în fața echipei de pe locul 2. Pregătită de experimentatul Dan Alexa. Primul unsprezece este prefațat corect de 1923.ro. Cu o singură excepție. Acea excepție, adusă totuși de noi în discuție, a fost înlocuirea lui Drăghiceanu cu Bălan.

Nicolae Grigore a contracarat experiența celor de la Timișoara

Atacantul revine după o accidentare la gleznă, care l-a ținut pe bară două meciuri. Iar Drăghiceanu, mijlocaș de profesie totuși, vine după un meci slab cu Reșița. E drept, înainte făcuse unul de senzație la Bacău, dar astea sunt detalii. Acum Adi a reintrat în drepturi. Garnitura, clasică. Începutul, electrizant! Dandea dă gol în minutul 6 și începutul pe maidanul Știința e perfect! Jocul nu e impresionant, dar vișiniii, cu calm, țin totul sub control. Degeaba-i are Timișoara pe Mera, Scutaru, Axente sau Munteanu în primul 11. Echipa mai bună e cea ăn alb-vișiniu. Apropo de echipament! Cele două au folosit un set comun, de echipamente de colecție, care la final vor fi licitate în scopuri caritabile.

Victoria fundașilor centrali și catastrofa din atac…

Pe teren, totuși, nicio frăție. Început tare. Costin putea roșu chiar în debut, iar încrâncenarea e evidentă. Din fericire pentru băieții lui Grigore vine și golul 2, aproape de pauză. Celălalt fundaș central, Crișan. Cel care, în repriza a doua i-a lăsat locul pe teren lui Nastos. Din cauza unei accidentări. Grecul a profitat de decizia FRF de a-i acorda numai o etapă de suspendare după roșul direct luat la Bacău și a putut ajuta de pe teren. Timișoara n-a putut mai mult. Lui Nicolae Grigore nu i-a ieșit pariul cu Bălan. Atacul rămâne catastrofal. De data aceasta fundașii centrali au făcut diferența. Cum se întâmplase, sezonul trecut, la Arad, când Mallo a marcat o dublă.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, fericit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 2-0