MERCATO | Alexandru Ioniță II la FC Rapid 1923!? Un nou episod

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă nici nu vrea să audă de steaua!

FC Rapid 1923 este în negocieri avansate cu Alexandru Ioniță II. Încurajați de ultimele rezultate, vișiniii vor să-și betoneze serios lotul în această iarnă pentru a fi siguri de promovare. Bijuteria Coroanei ar putea fi Alex Ioniță II, jucător crescut în Giulești, care acum evoluează pentru Astra. Conform surselor ProSport, Ioniță (26 de ani) și-a dat acceptul să revină la echipa sa de suflet, iar acum cluburile Rapid și Astra negociază termenii transferului. Cel mai probabil, acesta va fi împrumutat în Giulești.

Alex Ioniță II a fost dorit și de Daniel Pancu

Alex Ioniță II ar avea motive întemeiate pentru a pleca de la Astra. Acesta a jucat ultimul pentru giurgiuveni pe 26 septembrie 2020, când a evoluat doar 37 de minute în eșecul cu Viitorul, scor 1-4. Alex Ioniță II a fost dorit și la începutul anului 2020 de Rapid. La momentul respectiv fotbalistul a vorbit cu Daniel Pancu, antrenorul de la acel moment al giuleștenilor.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Numărul 10 va fi, în proporţie foarte mare, Alexandru Ioniţă II, care este împrumutat la CS U Craiova. Îl luăm împrumut până la vară. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă, să joace la Rapid din nou. Va renunţa la o parte din salariu”, spunea Pancu la începutul anului.

A plecat din Giulești în 2014!

FC Rapid 1923 ocupă locul 3 în Liga 2, cu 26 de puncte din 14 meciuri, lider fiind U Craiova 1948, la patru lungimi distanță. De partea cealaltă, Astra este într-o situație delicată în Liga 1. Giurgiuvenii sunt pe poziția a 14-a, cu doar 13 puncte din 14 meciuri. Ioniță și-a făcut junioratul la Rapid, echipă pentru care a jucat și la seniori, iar în 2014 a fost transferat de Astra Giurgiu. Acesta evoluează pe postul de aripă dreapta. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum Universitatea Craiova și CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI  E PE BUNE | S-a facut primul transfer

150.000 de euro e cota de piață a lui Alexandru Ioniță II, potrivit transfermarkt.de

Sursa: prosport.ro