Marian Drăghiceanu a vorbit la final de 2020. Gândurile decarului

Marian Drăghiceanu Rapid

Marian Drăghiceanu, tânărul jucător al celor de la FC Rapid 1923, a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport. Despre contestațiile pe care fanii le aduc fotbaliștilor de la FC Rapid 1923. În plus, Drăghiceanu a avut un mesaj pentru noul antrenor al echipei giuleștene, Nicolae Grigore. Marian Drăghiceanu a fost transferat de FC Rapid 1923, liber de contract, la începutul anului trecut, de la Dunărea Călărași. Acesta mai are contract până în vara lui 2021.

Cum comentează Marian Drăghiceanu contestațiile suporterilor

Drăghiceanu este de părere că suporterii au tot dreptul săi conteste pe jucători, deoarece ei sunt vinovați pentru perioada grea prin care a trecut FC Rapid 1923. „Noi am jucat, vina a fost a noastră, ei aveau tot dreptul să fie așa, dar am fost puternici și până la urmă am reușit să o scoatem la capăt”, a declarat Drăghiceanu, pentru ProSport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Tânărul fotbalist îl consideră pe Nicolae Grigore un antrenor foarte bun și îi urează succes în carieră. „Mă așteptam să vină Nicolae Grigore, mai auzisem vorbe că vrea să vină, am mai lucrat cu el, un antrenor foarte bun, tânăr, dornic de performanță și lucrul ăsta e benefic pentru noi și, pe această cale, vreau să îi urez mult succes în carieră. El e rapidist și cu siguranță a cântărit mult asta în decizia lui”, a mai spus Drăghiceanu.

Mihai Iosif este mulțumit de parcursul din acest sezon

Fostul antrenor al alb-vișiniilor susține că este mulțumit de parcursul echipei, până în acest moment. Mihai Iosif este de părere că toate echipele din Liga 2 sunt apropiate ca valoare. Motiv pentru care este o competiție specială.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac: "Nu se poate șterge cu buretele, țin cu Rapid de mic"

„Cred că, în momentul acesta, suntem în grafic, primul obiectiv al clubului este de a fi în play-off, iar următorul promovarea. Am începul sezonul foarte bine. După care am avut o cădere, la sfârșit revenindune și terminând, după primele 14 etape, pe podium. Liga 2 este o ligă mai specială. Dar nu cred că este o echipă care bate pe oricine sau alta care pierde orice meci. Mi se pare o Liga 2 foarte echilibrată. Ca joc, cred că nu este mare diferență între locul 1 și 21”, a declarat Mihai Iosif, la ProSport Live.