Rapid

BREAKING NEWS | Nicolae Grigore, antrenor principal! Prima experiență la seniori

Nicolae Grigore este începând de pe 1 decembrie 2020 noul antrenor principal al FC Rapid 1923, anunță site-ul oficial al clubului. El a revenit la club după o pauză de 10 luni. Grig (37 de ani) a crescut la Rapid, fiind junior al echipei. După a evoluat pentru echipa mare între 2000 și 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Brașov. În 2015, însă, Nicolae Grigore a ales să joace pentru Dinamo. În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, în liga a doua.

Nicolae Grigore, zero experiență ca principal la seniori

Acesta a condus pe 1 decembrie primul antrenament la stadionul din Regie. Primul meci în care va sta pe bancă să fie cel de duminică, 6 decembrie, de la Timișoara. Atunci când FC Rapid 1923 va întâlni ASU Poli, în ultimul meci al anului. Din staff-ul lui Grig vor face parte Mihai Iosif și Ștefan Grigorie, antrenori secunzi, și Mihai Nădăban, antrenor de portari, mai anunță sursa citată. Interesant este că aceasta este prima dată din cariera lui Grigore când coupă postul antrenor principal la seniori. Practic, noul său secund, Mihai Iosif, are mai multă experiență din acest punct de vedere.

Ofertă acceptată tocmai când Adi Mutu e aproape de CFR Cluj

Sigur, totul are legătură și cu licențele, iar Nicolae Grigore este perceput drept un tip care poate duce echipa în Liga 1. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla. Cert este că, deși 1923.ro, a preconizat această mutare, ea avea șanse extrem de mici să se mai realizeze. Cum însă selecționerul de la U21, Adi Mutu, este foarte aproape să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, era clar că și Nicolae Grigore avea nevoie de o altă provocare în noua sa carieră. Rămâi pe 1923.ro pentru a primi toate detaliile de care ai nevoie legate de următorul meci.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.