S-a găsit scuza pentru jucătorii de la FC Rapid 1923: suporterii!

FC Rapid 1923 galeria
FC Rapid 1923 galeria

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Valentin Negru (38 de ani), fostul antrenor secund al lui Adrian Iencsi la FC Rapid 1923 a dezvăluit, la ProSport LIVE, că jucătorii formației giuleștene sunt afectați din cauza criticilor aduse de către suporteri. În mediul online și nu numai. Acesta fiind unul dintre motivele pentru care au un parcurs sub așteptări și în acest sezon. Fostul jucător al Rapidului face un apel la suporteri. Acesta le-a transmis să susțină echipa chiar și atunci când lucrurile nu merg bine nici pe plan sportiv. Pentru că aceste critici aduse de ei nu fac decât să înrăutățească situația.

Echipa, evoluție ascendentă după sosirea lui Mihai Iosif

După 14 etape disputate în Liga 2, FC Rapid 1923, care are 13 meciuri jucate, este pe locul 5, cu 23 de puncte. Și are patru meciuri consecutive fără înfrângere. Dintre care trei victorii și o remiză. Înainte de aceste rezultate înregistrate cu Mihai Iosif pe banca tehnică, FC Rapid 1923 a pierdut trei meciuri consecutive în campionat și a fost eliminată din Cupa României de către Progresul Spartac. În ultimul meci, FC Rapid 1923 a remizat la Buftea cu CSM Reșița, scor 0-0.

Negru spune că jucătorii FC Rapid 1923 sunt afectați de critici

Vali Negru pune evoluțiile modeste ale jucătorilor de la FC Rapid 1923 și pe seama suporterilor și a criticilor aduse de către aceștia.

”Acum, într-adevăr, suporterii sunt mai uniți, dar sunt foarte puțini alături de echipă, în sensul că foarte mulți își spun părerile pe Facebook. Jucătorii, unii dintre ei, citesc. Sunt uneori dezamăgiți de lucrurile pe care le citesc și chiar se simte câteodată și în evoluția lor. Dacă ar fi fost acești suporteri în tribune și i-ar fi susținut chiar și în momentele grele, cred că ar fi fost mult mai bine. Mă gândesc chiar la meciul ăsta cu Reșița. Ar fi fost câștigat dacă galeria Rapidului ar fi fost în tribună. Din punctul meu de vedere, ar trebui lăsați suporteri pe stadioane, într-un număr liminat. Mi-aș dori și cred că s-ar putea încerca”, a spus Valentin Negru, la ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică: "Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători pentru a rămâne în Liga 1"

Sensibilii care stau toată ziua pe Facebook

În ultima perioadă, jucătorii FC Rapid 1923 nu au avut parte doar de critici, ci și de ironii din partea suporterilor. Aceștia, în perioada în care echipa a avut numai înfrângeri pe linie, s-au prezentat la stadionul din Regie cu mai multe verze. Denumite după jucători și au făcut publice imaginile în mediul online. Ulterior, au repetat gestul, însă i-au comparat pe jucători cu niște balerine.

În 2020, FC Rapid 1923 mai are un singur meci oficial de disputat. La data de 6 decembrie, de la ora 13:30, la Timișoara, cu frații ASU Politehnica. Trupa bănățeană se află pe locul 2 în Liga 2, cu un punct mai mult decât cea giuleșteană, și este antrenată de Dan Alexa, fostul antrenor al FC Rapid 1923.

Vi-l recomandăm pe Kobe Bryant!

Ceea ce spune Vali Negru este complet adevărat, dar total nejustificat. Pentru că, de fapt, nu ne întărește decât comentariile noastre. Adică, după ce că nu știu fotbal, în loc să se antreneze suplimentar, băjeții stau pe Facebook și Instagram și plâng că nu-i iubesc fanii. Normal, că doar n-ar sta să vizioneze sau să citească ceva util, dacă tot chef de muncă n-au. Dacă tot sunt așa sensibili și demoralizați, pe mii de euro, le-am recomandat și noi, de exemplu, să urmărească ce zice Kobe Bryant, de exemplu. Sigur, n-a fost un fotbalist mare ca ei, dar s-a descurcat binișor în baschet. În loc să bocească, ar putea învăța de ce e bine să te antrenezi de la 4 dimineața, ca să poată face patru antrenamente de câte două ore pe zi.

CITEȘTE ȘI  Mai vrea cineva motive pentru care steaua trebuia DESFIINȚATĂ în 1989?!

Dacă nu stai pe Facebook, n-ai cum să fii afectat!

Adică opt ore. Băieți, voi în câte zile strângeți opt ore de antrenament? Când e ultima dată când v-ați trezit la 4 dimineața? V-ați trezit vreodată la 3:30 dimineața ca să faceți bicicletă, să înotați sau să trageți de fiare? Ați exersat vreodată în viața voastră două ore, suplimentar, șuturile sau centrările? Știți cine a fost Kobe Bryant? Astea ar trebui să vă afecteze, că de aia nu jucați cum trebuie. Nu că zicem noi și unii sau alții că nu jucați. E simplu, dacă nu stai pe Facebook, că ar trebui să n-ai timp, nici nu știi ce scriu X și Y despre tine. Dar când o arzi toată ziua pe Facebook, FIFA și Netflix, atunci, normal, că suporterii sunt de vină că tu tragi în peluză sau că nu poți da o pasă filtrantă.