Faceți mutările care trebuie! Transferați-i pe frații Herea și pe Ciolacu

Liga Campionilor Herea ProSport

S-a jucat un meci important pentru clasamentul Ligii a 2-a: FC U Craiova – Metalogobus. S-a terminat 1-0, dar ce este important, pe teren au fost Andrei Ciolacu la Craiova, respectiv Ovidiu și Claudiu Herea, ca de obicei, la oaspeți. Scorul nu e atât de important pentru ideea pe care vrem să o așternem aici. Pentru că vedem cam ce capabilă e conducerea în a încropi un lot, noi oferim niște idei câștigătoare: cei trei jucători mai sus menționați, trebuie să fie luați! Despre frații Herea s-au vorbit vrute și nevrute. Însă concluia a fost una fenimenală: nu s-au înțeles conducerile!

Frații Herea sunt ideali

E ca aia cu Nicolae Grigore, că nu poate veni antrenor la FC Rapid 1923 că are clauză reziliere. Ar fi, probabil, primul antrenor secund din istoria fotbalului U21 care are așa ceva. Din lume! Revenind, pentru frații Herea trebuie făcute presiuni, fiindcă sunt doi jucători care clar pot ajunge în primul unsprezece. Mai ales că Ovidiu are un istoric rapidist atât de bogat și atât de bine s-ar potrivi pentru ce are nevoie echipa. Și Claudiu a jucat în Giulești. E drept, nu așa mult, dar forma în care se află acum îl recomandă! Ca să nu mai vorbim că echipa chiar are nevoie de atacant.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Andrei Ciolacu are cifre mai bune decât Pop, Țîră și Bălan la un loc

Andrei Ciolacu este rapidist, unul dintre cei mai mari. Iar în acest sezon a marcat pentru FC U Craiova trei goluri. Două în campionat și unul în Cupă. Mai mult decât cei trei atacanți pe care Mihai Iosif îi are acum în lot. Adică Bălan, Țîră și Pop. Toți au două goluri. Ambele date de primul. Din 11 metri… Așa că nu e greu să ne dăm seama cu cine ar trebui să înceapă lista de jucători plecați în pauza de iarnă… Până atunci, conducerea ar fi bine să bage la cap care sunt achizițiile pe care să le pună în capătul celeilalte liste. Sigur, nu e obligatoriu să-i și poată lua. Însă trebuie să facă tot ce depinde ca măcar o parte dintre aceste transferuri să le facă!

CITEȘTE ȘI  Ce club i-a "deturnat" atenția lui Hatem Ben Arfa de la Rapid! Informația e dată de L'Equipe