Virgil Draghia a vorbit dupa umilinta cu CS Mioveni

Drăghia Fotbal Club Rapid

Virgil Draghia, goalkeeper-ul formatiei FC Rapid 1923, crede ca echipa alb-visinie traverseaza o perioada catastrofala, insa mai are sanse sa se bata la promovare. Asta ar insemna ca gruparea din Giulesti sa invinga in urmatoarele partide. FC Rapid 1923 a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa CS Mioveni. Intr-un meci restant din etapa a opta a Ligii 2. Formatia giulesteana este foarte aproape sa rateze pentru a doua oara consecutiv accederea in primul esalon fotbalistic al tarii.

Virgil Draghia este sigur: „Nu marcam nici daca se juca doua zile”

„Venim dupa o infrangere dureroasa. E o perioada dificila si, din pacate, nu ne revenim. Nu suntem slabi, jucam slab! La antrenamente ne pregatim foarte bine, ar trebui sa nu pierdem nicin meci pana la final. Acum nu ne-au iesit nici pasele simple. Cu Craiova n-a fost cel mai slab meci, a fost asta cu Mioveniul. Nu este vorba de antrenor, vina este la jucatori. Se intampla conflicte la echipa, din cauza ca nu s-a dat o pasa. dar sunt doar reprosuri. Este o tensiune mare pentru ca ne dorim foarte mult sa avem rezultate”, a declarat Draghia la ProSport Live.

„Cu doua victorii obtinute, cred ca vom fi in grafic. Depinde de noi sa ne revenim rapid. Cu Mioveni n-a am avut nicio ocazie. Nu marcam nici daca se juca doua zile. E unul dintre cele mai dificile momente din cariera”, a incheiat Draghia.
CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid are doi grei suspendați pentru etapa a 10-a