A MURIT MARADONA | Cristiano Ronaldo și fostele cluburi îl plâng

Omagiul lui Cristiano Ronaldo dupa ce a murit Maradona

A murit Maradona! Printre primii care au reacționat la veste a fost superstarul Cristiano Ronaldo. ”Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar lumea spune adio unui geniu etern. Unul din cei mai mari care au existat vreodată. Un magician fără pereche. Ne părăsește prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire incomnsurabilă și un gol care nu va putea fi acoperit vreodată. Odihnește în pace, asule, Nu te voi uita niciodată”, a fost mesajul portughezului de la Juventus, conform digisport.ro. Este de notorietate că Maradona și Ronaldo aveau o relație excelentă, mai ales că argentinianul a declarat, nu odată, că CR7, spre deosebire de conaționalul Messi este un lider veritabil.

Cum a reacționat lumea fotbalului la vestea că a murit Maradona

La vestea că a murit Maradona nu au rămas impasibile nici fostele cluburi, la care El Pibe d’Oro a scris istorie. Așadar, iată ce mesaje au transmis acestea!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Toată lumea așteaptă cuvintele noastre. Dar ce cuvinte putem folosi pentru durerea pe care o trăim? Acum este timpul pentru lacrimi. Apoi va fi momentul pentru cuvinte”, este comunicatul lui Napoli.

”Mulțumim pentru tot, Diego”, au scris cei de la Barcelona. Scurt, dar în astfel de momente oricum cuvintele au valoare 0…

„Un erou pentru o întreagă țară și pnetru fotbal. Unul dintre cei mai mari jucători de fotbal, am fost destul de norocoși să te avem la Sevilla”, este postarea celor de la FC Sevilla.

”Mulțumiri eterne eternului Diego”mesajul scurt, dar concis al celor de la Boca Juniors.

De altfel, de Diego nu au uitat nici marii rivali englezi. Cu toate că aceștia au fost, cumva, dezavantajați de un duel cu el, respectul pe care i-l poartă este indubitabil: De neuitat. Adio Maradona. O legendă a acestui sport.”

O zi tristă care va rămâne mereu în istorie ca cea în care un zeu pe pământ a devenit legendă în Cer…