FC U Craiova – FC Rapid 1923 5-0. Meci de coșmar

FC Rapid 1923 Balan Pop

UPDATE | Iencsi a decis primul unsprezece! Singura schimbare față de varianta oferită de noi este Fică în locul lui Sefer.

FC U Craiova – FC Rapid 1923 5-0

Minutul 73 – Bălan face dubla.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Minutul 49 – gol Răducanu.

Minutul 45 – Bălan marchează înainte de pauză.

Minutul 22 – Craiova face 2-0.


FC U Craiova – FC Rapid 1923 se joacă sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20:45, la Turnu Severin. Acolo unde echipa patronată de Adrian Mititelu joacă meciurile pe propriul teren. După cele trei cazuri de COVID-19 de la giuleșteni, Adi Iencsi trebuie să improvizeze. Cu toate acestea, toate cele trei posturi sunt acoperite. În această idee facem un prim unsprezece probabil pe care FC Rapid 1923 îl va alinia. Așadar: Tătaru – Voicu, Crișan, Nastos, Goge – Sefer, Costin, Benzar – Drăghiceanu, Bălan, Hlistei.

Ce modificări ar putea face Adi Iencsi pentru FC Rapid 1923

Practic, în afara anunțaților cu COVID-19, o modificare probabilă ar fi Jorza cu Drăghiceanu, via Sefer. Asta pentru că Amir, deși titular, nu a jucat grozav cu Concordia, în timp ce Marian a intrat extrem de bine în meci, marcând golul de 2-2. De asemenea, Benzar ar putea începe ca titular, având în vedere potențiala titularizare a juniorului Tătaru. Cu toate că pe banda stângă eligibil ar fi și tânărul Ilie, sunt șanse ca Iencsi să apeleze la experiența superioară a fostului jucător de la fcsb.

Importanța unui meci care ar trebui câștigat

O victorie la Turnu Severin este extrem de importantă pentru FC Rapid 1923 nu doar pentru că FC U Craiova este prima și este, probabil, cel mai dificil adversar. Trebuie luată în calcul și eliminarea din Liga 2 a Pandurilor Târgu Jiu. Context în care rezultatele, adică înfrângerile, cu echipele cu care gorjenii jucaseră până acum se anulează. Așa că, prin ricoșeu, cum am scris aici, FC Rapid 1923 a ajuns pe 5. Chiar dacă, momentan, noul clasament nu este omologat. Așadar, un succes, îi duce pe giuleșteni la un singur punct de Craiova. Iar vișiniii ar avea și o partidă în minus disputată. Așadar, la luptă!

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

Reamintim că la FC U Craiova om de bază este atacantul Andrei Ciolacu, cel care a fost crescut și format de Rapid. Rămâneți pe 1923.ro pentru desfășurarea LIVE a partidei!