Daniel PancuRapid

Daniel Pancu a vorbit despre demiterea lui Iencsi și recomandă un antrenor

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit în exclusivitate la ProSport Live despre demiterea lui Adrian Iencsi de la FC Rapid 1923. Fost antrenor la FC Rapid 1923 în perioada octombrie 2018 – martie 2020, Daniel Pancu s-a arătat dezamăgit la aflarea veștii că Adrian Iencsi a fost dat afară și înlocuit cu antrenorul interimar Mihai Iosif. Totuși, fostul mare jucător al Rapidului a fost rezervat în ceea ce privește această decizie a conducerii giuleștene.

Daniel Pancu, după demiterea lui Adrian Iencsi

„Regret enorm, mi-am dorit extrem de mult ca măcar el să reușească în acest. În rest, prea multe nu pot să comentez, pentru că nu cunosc detalii și amănunte. Ei (n.r. cei din conducerea lui Rapid) sunt cei mai în măsură să vorbească. Pentru că ei răspund de destinele clubului și ei sunt oamenii care finanțează clubul. Au tot dreptul să facă cum cred ei mai bine. Nu cred că poate să rămână mai mult (n.r. Mihai Iosif, antrenorul interimar). Din câte știu, are doar Licența B și probabil e doar pentru acest meci”, a spus Daniel Pancu, la ProSport Live.

„Adrian Iencsi era supărat”

Întrebat dacă a vorbit cu Adrian Iencsi, Daniel Pancu a dezvăluit că a comunicat cu acesta în urmă cu o săptămână și l-a simțit pe antrenorul Rapidului supărat, acesta fiind și departe de echipă din cauza infectării cu coronavirus.

„Am vorbit cu Iencsi înainte de meciul meu cu Sepsi, era dezamăgit pentru că era bolnav în primul rând. Sunt problemele alea… Principala problemă pentru mine la Rapid e infrastructura, terenul de antrenament. Să te antrenezi prin gropi, e foarte complicat. O văd cea mai mare problemă: terenul ăla de antrenament din Regie. Iar vă luați de lot? Și anul trecut spuneați că e un lot slab. Anul trecut am avut un lot foarte bun pentru promovare, altele au fost problemele plus neșansa de la început de an. Am fost mulțumit de nivelul de fotbal prestat la Rapid, am lăsat echipa la un punct de promovare”, a mai spus Daniel Pancu.

Bogdan Andone, varianta ideală în viziunea lui Pancu

Din informațiile ProSport, Bogdan Andone se află pe lista conducerii Rapidului, iar Daniel Pancu este de părere că aceasta ar fi cea mai bună soluție pentru echipa sa de suflet. „Bogdan e extraordinar, știe ce înseamnă Rapid, e un antrenor deja cu multă experiență, ar fi o soluție foarte bună”, a spus Daniel Pancu.

Sursa: prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.