Constantin Schumacher, datorii neplătite de doi ani

Schumacher ProSport
Constantin Schumacher

Constantin Schumacher (44 de ani), fost antrenor la FC Rapid 1923, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live. Acolo a dezvăluit că încă se judecă pentru datoria pe care giuleștenii trebuie să i-o plătească. Antrenor la FC Rapid 1923 în perioada august – octombrie 2018, Constantin Schumacher mai are de încasat nu mai puțin de 17 mii lei. Fostul jucător al Rapidului a fost antrenorul secund al lui Corneliu Papură la CS U Craiova, în perioada iulie – august 2019, și laudă profesionalismul oltenilor în ceea ce privește partea financiară.

FC Rapid 1923, datoare la Constantin Schumacher

Constantin Schumacher susține că va merge până la capăt pentru a-și obține banii pentru care a muncit la FC Rapid 1923, din principiu, nicidecum pentru suma respectivă. Acesta este dezamăgit de felul în care echipa sa de suflet l-a tratat din acest punct de vedere.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„E o problemă care nu mă așteptam să se întâmple, mai ales că am făcut ceva pentru clubul Rapid. Nu am plecat cu ceartă, am stat două minute de vorbă cu patronii Rapidului. Nu am ținut de post. Ne-am strâns palma și am reziliat contractul. Mi-am luat un avocat și voi continua pe această cale, pentru că la orice club trebuie să fie respectat jucătorul și antrenorul. Este vorba despre 17 mii de lei. Nu sunt doar eu în situația asta. Mai sunt foști jucători de la Rapid în aceeași situație. Nu e problema că ai sau nu bani să vii până la București. E vorba că trebuie să se respecte niște promisiuni.”

„Am fost la Craiova asistent cu Cornel Papură, mi-au spus că primele le vom lua după ce se termină campionatul, în funcție de locul din clasament. S-a terminat campionatul, mi-au băgat banii în cont fără să sun eu pe nimeni”, a spus Constantin Schumacher, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  LPF a decis | Cand vom afla programul Ligii 1

Nici nu vrem să ne gândim cam ce datorii mai are clubul, de exemplu la Daniel Pancu. Care, la rândul său a declarat după plecare că n-a luat toți banii. I-o fi recuperat între timp? 🙂