INFO | AFC Rapid și ACS Rapid FNG sunt încă în stand-by

ACS Rapid FNG

Pentru că tot mai multă lume întreabă de soarta celor de la ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, dar mai ales al AFC Rapid, ne simțim datori să facem câteva precizări. Motivul pentru care nu am mai furnizat recent informații despre cele două echipe rapidiste ține de situația actuală. Echipele de fotbal sunt obligate să facă teste COVID-19 constant, motiv pentru care liga a 4-a nu a putut începe încă. Prin urmare nici cea din București. Cele două echipe vișinii ar trebui să se întâlnească chiar în prima etapă. Inițial, se părea că întrecerea va începe pe 11 septembrie, apoi s-a amânat pentru 18.

AFC Rapid și ACS Rapid FNG rămân în stand-by

În prezent, termenul de începere este în stand-by, pe o perioadă nedeterminată și ne temem că nus e va schimba nimic prea curând. În România s-a ajuns la peste 2.000 de cazuri pe zi, așa cum era de așteptat. Cum sezonul rece este abia la început este de luat în calcul o creștere și mai mare, motiv pentru care liga a 4-a nu ar prea avea cum să se reia în acest an. Mai ales dacă luăm în considerare actualul protocol. Testarea COVID-19 pentru o formație de liga a 4-a este extrem de costisitoare, fiind o cheltuială pe care nu are cum să o susțină.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Greu de crezut că se va putea relua mai devreme de martie 2021

În orice caz, de pe 1923.ro vei fi la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul bucureștean, atunci când se va decide ca această competiție să înceapă. Analizând lucrurile la rece, cel mai probabil, ar trebui să se opteze pentru un format mult mai simplu și mai scurt, poate pe stilul cupă, eliminatoriu, care să se consume undeva în perioada martie – mai 2021. Evident, este doar o părere, însă este greu de crezut că până atunci autoritățile vor permite reluarea competițiilor de amatori unde riscul transmiterii virusului este destul de ridicat. Vom reveni cu detalii!

CITEȘTE ȘI  ACS Rapid FNG este lider în L4 și țintește a patra victorie din patru!