Adrian Iencsi nu dă înapoi: „Sunt foarte mulțumit de băieți!”

Adi Iencsi FC Rapid
Adi Iencsi FC Rapid

Adrian Iencsi susține că este mulțumit de atitudinea jucătorilor săi din partida contra liderului din Liga 2, FC U Craiova. Tehnicianul FC Rapid 1923 a dat de înțeles că arbitrul le-ar fi pus mai mari probleme giuleștenilor decât adversarii. Reamintim că vișiniii au pierdut la Drobeta Turnu Severin cu scorul de 5-0. Asta după ce încă de la pauză era 3-0 pentru adversari. În continuare redăm punctul de vedere a lui Adi. La cinci zile după partidă!

Nu mă așteptam niciodată să pierdem așa cu Craiova, noi am mers acolo să scoatem un rezultat bun. Eu am încredere în jucătorii mei, am încredere în continuare. Probabil că am surprins cu declarațiile mele, dar știu cum poate să se comporte un arbitru, cum poate să împingă o echipă.”

Iencsi: „Ei s-ar fi mulțumit cu 0-0, dar le-a ieșit”

„Ei probabil că s-ar fi mulțumit cu un 0-0, dar le-a ieșit. Când intri la vestiare cu 3-0, e foarte greu să îți revii. Dar eu știu ce atitudine avem, noi am primit cinci pumni foarte puternici. Am primit un pumn, ne-am ridicat, am primit al doilea pumn, ne-am ridicat, chiar și la al cincilea pumn am avut reacție. De aia spun că sunt foarte mulțumit de băieți, a declarat Adrian Iencsi, la emisiunea Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  Victorie la baschet pentru CS Rapid! Realizare importantă și la volei