Daniel PancuRapid

POVESTE FABULOASA CU MUTU SI PANCU | S-a intamplat la Londra

Episodul in care Daniel Pancu a ramas sa petreaca impreuna cu Adrian Mutu, la Londra, dupa victoria lui Besiktas impotriva lui Chelsea, a facut sa curga randuri peste randuri atat digitale, cat si din cerneala. Insusi legenda giulesteana, a povestit la „Prietenii lui Ovidiu”, despre acest subiect, de curand. Totusi, cireasa de pe tort a acelei succesiuni de intamplari, se afla, asa cum e si normal, in posesia 1923.ro. Site-ul tau preferat!

Dialog savuros dintre Mutu și Pancu

Ei bine, 1923.ro a aflat ca, dupa ce petrecerea a luat sfarsit, iar Daniel Pancu si Adrian Mutu s-au retras la locuinta celui din urma, cei doi au avut la un moment dat urmatorul dialog:
– Tu stii cine sta in casa de vis-a-vis?, l-a intrebat Mutu pe Daniel Pancu
– Nu. Cine?!
– Robbie Williams, ala cu Feel, cantaret celebru!
– Ce cantaret celebru, ma?! Eu sunt Pancu!, a raspuns Pancone aruncand imediat sticla din care bea, direct pe acoperisul casei celebrului cantaret britanic.

Bătaie de cap pentru angajații lui Robbie Williams

Legenda spune ca a doua zi angajatii lui Robbie Williams au avut mult de lucru pentru a elimina sticlele goale aterizate in curtea sa, dar pana la urma nimeni nu s-a plans de nimic.
Stim acest episod de foarte mult timp. Si nu l-am fi dat niciodata. Dar din cauza comentariilor ABSOLUT NEDREPTE care au aparut la adresa lui Daniel Pancu din cauza (sau datorita, cum vreti) fotografiei in care si-a exprimat sprijinul pentru Gabriela Firea, trebuia sa povestim acest episod. Nu neaparat pentru Daniel Pancu. N-are el nevoie de nimeni, cu atat mai putin de noi!

Sinceritatea n-ar trebui sa fie un defect!

Ci pentru cei multi care ne citesc si care din cauza celor cu gura mare, ar fi tentati sa creada ca fac ceva gresit daca la un moment dat sau altul gandesc sanatos. Pancone n-a dat, nu da si e foarte clar ca nu va da niciodata, nici macar 2 bani pe parerea celor din jur! El a facut, face si o sa faca pana la moarte, DOAR CEEA CE SIMTE! Fie ca arunca cu sticle in casa lui Robbie Williams, fie ca o sustine pe Gabriela Firea, pe Pancone nu-l poti suspecta nicicand de nesinceritate sau de lucruri ascunse. Iar daca sinceritatea e un defect… Atunci nu mai e nimic de zis.
Sursa foto: shutterstock.com

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.