Daniel PancuDiverse

Daniel Pancu și-a demonstrat calitățile cum știe mai bine: 5-2 contra fcsb

Când spuneam că nici Daniel Pancu, nici Dan Alexa și nici Adrian Iencsi nu sunt responsabilii principali pentru ce se întâmplă la FC Rapid 1923, erau unii / sunt unii care strâmbau / strâmbă din nas. De fapt, așa legendă rapidistă cum e, Pancone a fost, poate, cel mai contestat dintre aceștia. Nu e nimic, a plecat din Liga a doua, în Liga 1 și are nouă puncte după cinci meciuri cu Poli Iași. Faza tare e că în ultima etapă a câștigat cu 5-2. În fața celor de la fcsb, care, de unii, este asociată cu steaua.

Andrei Cristea, hat-trick după… 16 ani!

Scorul clar a fost adus, în bună măsură, de bătrânul Andrei Cristea! Autor a unui hat-trick și a unei pase de gol. Cristea, ajuns la 36 ani, nu mai dăduse trei goluri într-un meci de la un celebru FCM Bacău – Universitatea Craiova 4-1, la care, întâmplător, am fost în tribune. Prin 2004 a fost. De aici, se suține încă odată că jucătorii de calitate sunt în România pe cale de dispariție, iar unul ca Andrei Cristea, chiar și la o vârstă la care mulți au pus ghetele-n cui face senzație. Pancu demonstrează ce poate, fiindcă va ajunge un antrenor de top!

Daniel Pancu tace și face!

Nu uitați, mai ales pentru cei care-l doreau pe Rednic în locul lui Pancone la FC Rapid 1923. Pancu i-a luat locul… Puriului la Iași! Nu spunem că Rednic n-a fost un antrenor cu rezultate, însă parcă e rândul celor mai tineri acum, dovada stând și în acest 5-2 cu fcsb. Pancu tace și face. Iar noi suntem siguri că el poate duce echipa ieșeană în play-off. Pentru că niciodată nu ne-am îndoit de calitățile lui Pancu. Cu toate că ratarea promovării este, indubitabil, și vina lui. Numai că știm că nu el a fost principalul vinovat! În același timp, ne bucurăm că fcsb a devenit o copie nereușită a echipelor din Voluntari sau Clinceni. Cu Toni Petrea antrenor. Om care a făcut carieră la… Rapid II! Ca jucător!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.