Daniel Pancu și-a demonstrat calitățile cum știe mai bine: 5-2 contra fcsb

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Când spuneam că nici Daniel Pancu, nici Dan Alexa și nici Adrian Iencsi nu sunt responsabilii principali pentru ce se întâmplă la FC Rapid 1923, erau unii / sunt unii care strâmbau / strâmbă din nas. De fapt, așa legendă rapidistă cum e, Pancone a fost, poate, cel mai contestat dintre aceștia. Nu e nimic, a plecat din Liga a doua, în Liga 1 și are nouă puncte după cinci meciuri cu Poli Iași. Faza tare e că în ultima etapă a câștigat cu 5-2. În fața celor de la fcsb, care, de unii, este asociată cu steaua.

Andrei Cristea, hat-trick după… 16 ani!

Scorul clar a fost adus, în bună măsură, de bătrânul Andrei Cristea! Autor a unui hat-trick și a unei pase de gol. Cristea, ajuns la 36 ani, nu mai dăduse trei goluri într-un meci de la un celebru FCM Bacău – Universitatea Craiova 4-1, la care, întâmplător, am fost în tribune. Prin 2004 a fost. De aici, se suține încă odată că jucătorii de calitate sunt în România pe cale de dispariție, iar unul ca Andrei Cristea, chiar și la o vârstă la care mulți au pus ghetele-n cui face senzație. Pancu demonstrează ce poate, fiindcă va ajunge un antrenor de top!

Daniel Pancu tace și face!

Nu uitați, mai ales pentru cei care-l doreau pe Rednic în locul lui Pancone la FC Rapid 1923. Pancu i-a luat locul… Puriului la Iași! Nu spunem că Rednic n-a fost un antrenor cu rezultate, însă parcă e rândul celor mai tineri acum, dovada stând și în acest 5-2 cu fcsb. Pancu tace și face. Iar noi suntem siguri că el poate duce echipa ieșeană în play-off. Pentru că niciodată nu ne-am îndoit de calitățile lui Pancu. Cu toate că ratarea promovării este, indubitabil, și vina lui. Numai că știm că nu el a fost principalul vinovat! În același timp, ne bucurăm că fcsb a devenit o copie nereușită a echipelor din Voluntari sau Clinceni. Cu Toni Petrea antrenor. Om care a făcut carieră la… Rapid II! Ca jucător!