Catastrofal! Cătălin Hlistei a ieșit pozitiv. Află ce se va întâmpla cu golgheterul L2

Hlistei rapid giuleștenii
Hlistei, unul dintre giuleștenii de bază

Cătălin Hlistei (26 de ani), cel mai in formă fotbalist al FC Rapid 1923 în acest sezon, a fost despitat dopat. Telekom Sport a aflat că jucătorul formaţiei din Giuleşti a picat un test antidoping şi a primit vestea imediat după partida cu ACS Comuna Recea, în care a şi marcat.

Cătălin Hlistei a fost prins dopat! A picat testul antidoping

Surse din cadrul clubului FC Rapid 1923 au dezvăluit pentru Telekom Sport că fotbalistul a fost despistat pozitivi la un test antidoping, pe care l-a picat. Vestea a primit-o la finalul partiei contra Comunei Recea (1-2), în care a şi marcat. Sursele Telekom Sport indică faptul că în dimineața zilei de 28 septembrie Hlistei va merge la ANAD pentru a da declaraţii în încercarea de a se stabili exact contextul în care a ajuns să consume substanţa interzisă. Nu se ştie exact cu ce substanţă a fost despitat pozitiv Cătălin Hlistei. Investigaţia în cazul lui Hlistei e abia la început.

E golgheterul Ligii a 2-a în acest sezon

Cătălin e cel mai bun marcat al FC Rapid 1923 în acest sezon, cu cinci goluri în cinci partide. Ultimul gol, Hlistei l-a reuşit în partida cu Comuna Recea, pierdută de giuleşteni. FC Rapid 1923 l-a transferat pe mijlocaș de la Sportul Snagov la începutul lui 2019, liber de contract. Fotbalistul mai are contract cu „vişiniii” până în vara lui 2021.