Adrian Iencsi, primele impresii după victoria cu Pandurii: „Sunt supărat”

Adi Iencsi FC Rapid 1923
Adi Iencsi FC Rapid 1923

Adrian Iencsi a transmis că este deranjat că jucătorii săi au fost surprinși la o fază fixă, în urma căreia Pandurii a egalat. De asemenea, tehnicianul și-a recunoscut nemulțumirea.

E o victorie importantă pentru noi. E un scor strâns, am fost egalați într-un moment bun al jocului, a fost frustrant pentru băieți. Sunt foarte supărat pentru că am primit gol pe o centrare. Nu a fost un joc ușor, a trebuit să construim mult, să desfacem apărarea adversă. Am întâlnit un adversar imprevizibil, pe care nu îl cunoșteam. Sunt foarte importante cele trei puncte, noi suntem într-o formare, cu mulți jucători tineri. Sunt supărat că am fost egalați, la fel cum s-a întâmplat și în prima etapă, dar este bine că am reușit să reacționăm. Sunt supărat și că am avut ocazii și nu am marcat. E greu când treci prin astfel de momente, să stai cu sufletul strâns”, a declarat, după meci, Adrian Iencsi.

Adrian Iencsi a anunțat că transferurile s-au închis

Antrenorul FC Rapid 1923 transmite că nu vor mai apărea modificări la nivelul lotului, singura excepție pe care ar putea să o facă fiind în cazul unui jucător peste media echipei. Acesta e lotul deocamdată. Vom aduce doar dacă va apărea ceva, dacă va fi un jucător care consider eu că ne-ar putea ajuta, a transmis Adrian Iencsi. După victoria cu Pandurii, pentru FC Rapid 1923, formație care a obținut șase puncte în primele două etape, urmează meciul de la Slatina, cu nou promovata CSM.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!