BREAKING NEWS | Veste superbă! FC Rapid 1923 a dat drumul la abonamente

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

Site-ul oficial al FC Rapid 1923 a oferit o informație mult așteptată de suporteri! Anume că abonamentele pentru noul sezon au fost emise. Și nu în orice condiții! Mai jos este comunicatul integral de pe site-ul clubului în care fanii sunt răsfățați cu o ofertă de zile mari, practic unică în România!

FC Rapid 1923 a pus în vânzare, începând de pe 24 august, abonamentele pentru noul sezon regular de Liga 2, 2020/2021. Chiar dacă nu vei putea fi alături de băieți pe stadion, cel puțin pentru perioada imediat următoare, vei putea achiziționa abonamente, însă vei beneficia de niște oferte speciale.

Cadouri colosale propuse de FC Rapid 1923

Astfel, dacă vei cumpăra un abonament, vei primi gratuit un produs oficial Macron, în funcție de zonă:

  • Tribuna Oficială – 390 lei (include un tricou oficial vișiniu/alb/negru + șort vișiniu/alb/negru sau tricou de prezentare)
  • Tribuna I – 230 lei (include tricou oficial vișiniu/alb/negru)
  • Tribuna a II-a – 130 lei (include tricou polo vișiniu/alb/negru)
  • Peluza Nord – 95 lei (tricou vișiniu de antrenament) 

Cum se pot ridica abonamentele

Achiziția pachetului abonament-echipament se face accesând link-ul de AICI. În momentul achiziției tipului de abonament, asigură-te că alegi din cele trei tipuri de opțiuni de livrare:

  • Ridicare – dacă dorești să ridici pachetul personal de la Fan Shop;
  • Livrare România – dacă dorești să primești la tine acasă, oriunde în România;
  • Livrare internațională – dacă dorești să se facă livrarea în afara țării.

După ce ai achitat și finalizat comanda, vei primi în termen de 24 de ore un mesaj pe telefon și pe email pentru a selecta mărimea și culoarea produselor din pachetul ales. Vei primi pachetul (card abonament + echipament) la adresa indicată de tine. În maximum 18 zile lucrătoare. Ne dorim și facem tot posibilul ca lucrurile să se desfașoare mai rapid, însă conjunctura actuală nu ne permite să ne asumam un interval de livrare mai scurt.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - FK Miercurea Ciuc 2-0. Paște fericit pentru rapidiști!

În cazul în care participarea la meciuri va fi permisă, dar nu ai intrat încă în posesia cardului, vei primi pe email codul de bare aferent sub formă de e-ticket.

Sezonul începe cu tine alături de Rapid!

Informatii importante

1. Livrarea in Romania sau ridicarea abonamentelor de la Fan Shop a produselor se face in 18 zile lucratoare.

2. In cazul in care abonatul doreste schimbarea marimii sau culorii produselor dupa completarea datelor de pe aceasta pagina, se va prelungi data de livrare.

3. Ridicarea de la Fan Shop se va face dupa ce abonatul a fost sunat si programat intr-un interval de timp agreat de comun acord.

4. In momentul in care livrarea nu se face sau se intampina dificultati din partea curierului, atunci perioada de livrare se va prelungi. In cazul in care abonatul nu a oferit toate detaliile de livrare sau detaliile sunt incomplete, se va prelungi perioada de livrare.

5. Livrarea in strainatate poate fi ingreunata de factori externi FC Rapid 1923 si din acest motiv se pot prelungi cele 18 zile lucratoare.

De menționat este că în primele 24 de ore de la punerea în vânzare s-au dat numai 222.