FC Rapid 1923 și revenirea în formă fără tam-tam

Gol Sefer FC Rapid 1923

3-1 pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Un fotbal la fel de urât, ca cel de la nivelul ligii a doua din România. De fapt, nici dacă am pune ghilimele peste cuvânt nu i-am reda vreun pic de demnitate. De altfel, comentariul, în ton cu partida. S-a terminat! Cu toate acestea, FC Rapid 1923 a reușit să debuteze cu o victorie puțin mai categorică decât o arată scorul. Cu nume net inferioare celor din sezonul trecut. Dar tocmai asta e partea bună! De ce să joci Piriz, Bonnin, Djuric, Roskopf, Labeau sau Alami, care sunt fotbaliști doar că așa zic unii, când poți juca cu Pănoiu, Daniel Benzar, Crișan sau Cătălin Țîră?

Angelescu avea dreptate, CV-ul nu joacă

Nu au un CV mai impresionant decât predecesorii lor, dar nici salariile alea nesimțite. Și, în definitiv, am văzut că nu CV-ul joacă, așa cum corecta puncta și Victor Angelescu. Până una alta s-a câștigat un prim meci și asta e extrem de important. E adevărat, principalii artizani au fost Sefer și, cumva Hlistei. Oamenii care și în sezonul precedent au dus echipa în spate, când aveau poftă mare de fotbal. Ne referim la golurile marcate. Fără disponibilitatea lor de joc, mai ales a lui Sefer, probabil că totul se putea îndrepta iar spre un 0-0. Din fericire, istoria va rămâne cu acest 3-1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FC Rapid 1923 are nevoie de victorii, nu de joc spectaculos

Sunt trei puncte. FC Rapid 1923 are o mare bilă albă și un uriaș pas în față. Că nu a fost jocul concludent… Bun, dar dacă există vreo echipă în fotbalul românesc cu joc concludent, atunci înseamnă că-l dăm naibii de fotbal. Da, referindu-ne aici la tot fotbalul românesc! Inclusiv la campioana și vicecampioana, CFR Cluj și CSU Craiova care s-au făcut de râs în cupele europene, fiind scoase de echipe obscure dinainte ca stagiunea 2019-2020 să fie gata. Cam ăsta e nivelul, de aia trebuie să înțelegem că orice victorie contează. Iar Victor Angelescu și Adrian Iencsi par a avea hățurile în mână!

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: "Așa suntem noi, rapidiștii!"