Daniel PancuRapid

OFICIAL | Daniel Pancu va fi antrenor în Liga 1. Toate detaliile

Daniel Pancu, 42 de ani, este pe punctul de a-şi îndeplini unul dintre visuri. Acela de a antrena Poli Iaşi. Deoarece aşa e convins că va fi aplaudat de tot stadionul la o victorie importantă. Până acum, Daniel Pancu a suferit mult atunci când juca acolo cu FC Rapid 1923 sau celelalte echipe la care a evoluat şi era apostrofat de fanii echipei la care a crescut. Niciodată nu a declarat asta, dar apropiaţii ştiu cât de mult îl măcina. Este motivul pentru care a renunţat la celelalte discuţii cu cluburile interesate de el atunci când a venit propunerea moldovenilor. Şi a renunţat la foarte mulţi bani pentru a putea pleca imediat de la Rapid.

Daniel Pancu va fi prezentat miercuri ca antrenor al lui Poli Iaşi

Preşedintele ieşenilor, Ciprian Paraschiv, susţine că nu e nimic bătut în cuie cu Pancu, dar din informaţiile Digi Sport miercuri este programată prezentarea lui Daniel. Până atunci va mai avea loc o discuţie cu primarul Mihai Chirica, extrem de importantă pentru orice antrenor care preia Poli, în care vor fi stabilite şi ultimele detalii. Pancu trebuie să aibă lângă el, însă, un antrenor cu Licenţă Pro pentru că el nu şi-a terminat cursurile federale, iar acest aspect este singura piesă lipsă din puzzle-ul staff-ului de la Poli Iaşi.

Anunţul lui Ciprian Paraschiv despre numirea lui Daniel Pancu la Poli

„Nu neg faptul că ni-l dorim pe Daniel. Încă sunt foarte multe necunoscute și virgule. Dacă aș spune acum că Daniel Pancu este antrenorul iașiului aș minți. Este o variantă, undeva pe la mijlocul săptămânii viitoare vom ști cine este antrenorul Iașiului. Daniel este exact ca și mine. Dacă se întoarce acasă, nu se întoarce pentru bani, se întoarce pentru un proiect frumos”, a afirmat Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, la Digi Sport Matinal, duminică, pe 9 august 2020.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.