Daniel NiculaeRapid

NEWS ALERT | Victor Angelescu nu renunță la Daniel Niculae!

Ovidiu Burcă a luat decizia de a se retrage din conducerea clubului FC Rapid 1923, în urmă cu trei sătămâni. După ce echipa a ratat promovarea în prima ligă. Acționarul majoritar al giuleștenilor, Victor Angelescu, a anunțat că l-a dorit pe Daniel Niculae în funcția de președinte al clubului. Însă acesta a refuzat propunerea. Tânărul acționar speră însă să-l convingă în viitorul apropiat să vină alături de gruparea din Giulești.

Ce a declarat Victor Angelescu în ceea ce îl privește pe Daniel Niculae

„Daniel Niculae e omul pe care eu mi l-am dorit. Eu mă înțeleg cu Daniel și sunt convins că la un moment dat va veni alături de noi și vom lucra împreună. Noi ne dorim un președinte, dar nu vrem să ne grăbim. Vrem să facem o alegere cu cap și vrem să luăm o decizie pe termen lung. Vrem un fost fotbalist de la Rapid sau un om care să știe cu ce se mânâncă acest fenomen”, a spus Victor Angelescu în cadrul emisiunii „Realitatea sportivă” de la Realitatea Plus.

Daniel Niculae a fost președinte – jucător la Academia Rapid, numele proiectului demarat în 2017, dar numai până în mai 2018, când a decis să părăsească acest club. Momentan, Nico pare hotărât să nu dea curs ofertei.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.