LIGA 4 | S-a decis când începe! Schimbările care îi pun pe rapidiști în pole-position

ACS Rapid FNG, gata de liga 4
Oficial, pe 11 septembrie se joacă prima etapă a noului sezon de liga 4 București, organizat de AMF Bucuresti, scrie pagina de Facebook a ACS Rapid FNG. Competiția, anul acesta, va avea numai 13 echipe, după cum urmează:
1. Asalt
2. AFC Rapid
3. ACS Rapid FNG
4. CS FC Dinamo
5. Metaloglobus II
6. Metropolitan Estudiantes
7. Power Team
8. Progresul 2005
9. Romprim
10. Sportivii
11. Sportul D&A
12. Unirea Politehnica
13. Victoria
Așadar, un format de 13 echipe care, sperăm, să nu sufere foarte multe modificări pe parcurs din cauza contextului actual. Dacă anul trecut, de exemplu, ACS Rapid FNG a început bine și s-a clasat în primele patru echipe ale competiției în prima jumătate a turului, anul acesta se anunță șanse la promovare reale!

De ce sunt AFC Rapid și Rapid FNG favorite la promovare din liga 4

Va fi greu fără aportul spectatorilor, însă echipa a revenit pe gazon cu o poftă nebună de fotbal, referindu-ne aici la aceiași Frumoși Nebuni. Poate, în curând, vom avea vești noi despre revenirea publicului pe stadioane, măcar sub respectarea unor norme minime, necesare în această perioadă. Sigur, AFC Rapid nu are, deocamdată, prea mulți susținători. Însă ambele echipe rapidiste au șanse mari să facă o figură frumoasă în liga 4. Asta dacă ne gândim, mai ales, la cine s-a retras.
De exemplu, Bucharest United sau Comprest GIM. Două nuci tari în sezoanele trecute. csa steaua și FC Rapid 1923 II au promovat. Motiv pentru care principalele oponente pentru echipele vișinii par a fi Asalt și Progresul 2005. În rest… vai și amar!
CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni